27.04.2024 16:41:24
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolulular Kahvaltıda Buluştu!

Ankara Bolulular Derneği, Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu ve SÜRKAP Sürdürülebilir Kalkınma Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen “Babalar Günü” kahvaltı programında Ankara'da yaşayan Bolulular buluştu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR20 Haziran  2023 Salı - 04:35
BOLULULAR, BABALAR GÜNÜNDE KAHVALTIDA BULUŞTU
Ankara Bolulular Derneği, Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu ve SÜRKAP Sürdürülebilir Kalkınma Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen “Babalar Günü” kahvaltı programında, Ankara'da yaşayan Bolulular, 18 Haziran Pazar günü Hekim Evi’nde hemşehrileri ile bir araya geldi.
Kahvaltı programına Bolulular yoğun ilgi gösterirken, çiçeği burnunda CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş bey de katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Ankara Bolulular Derneği Başkanı Ramazan Yaman, birlik beraberlik içinde 1266. etkinliğimizde bizlerle beraber olan hemşerilerimize hoş geldiniz diyerek; “Bu anlamlı Pazar günü bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkürler. Başta Şehit olan ve vefat nedeniyle aramızdan ayrılan Babalarımızı Rahmetle anarken, Gazi Babalarımıza da şükranlarımızı arz ederiz. Şu an aramızda olan ve olmayan tüm Babalarımızın Babalar gününü kutlar, sağlıklı günler dileriz. Ayrıca bu gün Üniversite sınavına giren gençlerimize de başarılar dileriz. Davetimize icap edip, kahvaltımıza katılan Sayın Bolu Milletvekili Türker Ateş beye ve siz değerli hemşehrilerimize şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ederim” dedi.
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Akbaş “Bu özel ve anlamlı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Hemşehrilerimize ve Milletvekilimize teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içinde etkinliklerimiz devam edecek. Kurban Bayramından sonra nasip olursa, Yeni Milletvekillerimize ve Bakanlarımıza ziyaret programlarımız olacak. Bu ziyaretlerde hemşehrilerimizi de aramızda görmek, bizleri mutlu eder. Şimdi den Şahsım ve yönetim Kurulu adına yaklaşan Kurban Bayramınızı kutlar, sağlık, sıhhat içerisinde idrak etmenizi dilerim” dedi
Boluluların teveccühü ile sizlere, Bolumuza ve Bolululara hizmet edebilmek amacıyla Milletvekili seçildik diyen CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş “Bu anlamlı günde sizlerle olmaktan mutluyum. Başkanlarım sağ olsun davette bulundular. Bizde sizlerle birlikte olmak arzusuyla geldik. TBMM de Bolumuzu temsil etmek bize onur verir. Birçoğunuz biliyorsunuz adaylık sürecinden önce Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini ifa ediyorduk. Bolumuza sanayi ve kalkınma alanında birçok projemiz ve çalışmalarımız oldu. Bu çalışmaların daha fazlasını Meclis de dile getirerek, Bolu ve Ülkemiz için çalışacağız. Bu duygu ve düşünceler ile burada bulunan, bulunmayan tüm Bolulu hemşehrilerimizin Babalar Gününü kutlar, sağlıklı günler dilerim. Birlik ve beraberliğin önemi gurbet ellerde daha iyi anlaşılmaktadır. Bu birlikteliğin daim olması dileğiyle tüm hemşehrilerimize selam ve saygılarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.
Kahvaltının hoş sohbete dönüşmesi Bolulular arasında mutluluğa neden oldu. Milletvekilinin programı nedeniyle ayrılmasından sonra sohbet daha da yoğunlaştı. Sohbet esnasında söz almak isteyen Bolulular söz aldı. İlk sözü alan İrfan Bayar, günün anlamına kısa bir sohbet etti. Akabinde Bolulu hemşehrilerimizden İlayda Meray ile Sinan Yaşar selamlama konuşması yaparak, kendilerini tanıttılar.
Sohbet Hekim Evi’nin bahçesine taştı. Bir sonraki etkinlik de bir arada olabilmek amacıyla program sonlandırılmak istense de Hekim Evi’nin bahçesinde havanın da güzelliği fırsat bilinerek, çay içip bol bol sohbet edildi. Sonunda istemeyerek de olsa Bolulular bir daha ki etkinlikte buluşmak üzere mekândan ayrıldı.
Kahvaltı Fotografları için TIKLAYIN 

YAZARLAR

Tamamı