27.04.2024 01:50:14
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolulular Genel Kurulda Buluştu

Ankara Bolulular Derneğinin 5. Olağan Genel Kurulu 04 Aralık Pazar günü Saat: 14.00 de Türk Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği Genel Merkezi salonunda gerçekleştirildi. STK Başkanları ile Bolulular Genel Kurulda Buluştu. Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri seçildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR04 Aralık  2022 Pazar - 23:42
ANKARA BOLULAR DERNEĞİ’NİN 5.OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
Ankara Bolulular Derneğinin 5. Olağan Genel Kurulu 04 Aralık Pazar günü Saat: 14.00 de Türk Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği Genel Merkezi salonunda gerçekleştirildi.
Genel Kurula; Eski Devlet Bakanı Hasan Gemici, Ankara Batı Karadeniz Birliği Genel Başkanı Tuncay Gencer, Ankara Batı Karadeniz Birliği Genel Sekreteri ve İller Bankası Teftiş Kurulu Başkanı Dr. Yaşar Okur, Ankara Çankırılılar Derneği Başkanı Aydın Öksüz ve Başkan Yardımcısı Hasan Kaya, Rize Federasyon Başkan Yardımcısı İlhami Hoşver, ANKAF Yönetim Kurulu Üyesi Emekli Emniyet Müdürü Bahattin Demiray, Yargıtay Emekli Hâkimi İdris Çobanoğlu, Anamurlu Şair Celal Ogan ile Dernek Üyeleri ve Bolulular katıldı.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları ile Şehitler için Saygı duruşu ve İstiklal Marşı akabinde Genel Kurul Divan Başkanlığına Talip CAN, Sekreterliklere Yücel Tanol ve Engin Ulaş seçilerek, imza yetkisi verildi.
Divan Başkanı CAN, Gündem maddelerini okuyarak, sözü Ankara Bolular Derneği Başkanı İsa Gökmenoğlu’na verdi. Başkan Gökmenoğlu faaliyet raporunu okuyarak, genel kurulu bilgilendirerek, yapılan faaliyetlerden söz ederek, açılış konuşmasını da yaptı.
Akabinde Divan tarafından Genel Kurula katılan STK Başkan ve temsilcilerine söz verilerek, kısa bir selamlama konuşmaları yaptılar. Başkanların akabinde eski Devlet Bakanı Hasan Gemici “STK’larının önemine değinerek, birlik ve beraberliğin birlikte başarmak olduğunu, ifade ederek, hemşehri derneklerinin bölgeleri için faaliyetler de güç birliği içinde olduklarını ve Ankara Batı Karadeniz Birliği içinde yedi derneğin bir araya gelerek güç oluşturduklarını, Kamu Kurum ve Kuruluşlara yörelerine ait projeler sunduklarını ve birlik içinde hareket ettiklerini ifade etti.
Protokol konuşmalarının akabinde Denetim Kurulu Raporunu Aynur Arabacıoğlu okudu. Mali Raporların ve Tahmini Bütçenin okunması akabinde Yönetim ve Denetim Kurullarının ibrasına geçilerek oylama yapıldı. Oylamalar, oy birliği ile kabul edildi.
Yeni Yönetim ve Denetim Kurullarının seçilmesi maddesine geçilerek, Divan Başkanı Talip CAN Yönetim ve Denetim Kurullarına seçilmek isteyen ya da önergesi olan olup, olmadığını sordu. Divana Yönetim ve Denetime seçilmek istenen Asil ve Yedek listesi taktim edildi. Başkan Can listeyi okuyarak, oylamaya sundu. Tek olan liste oy birliği ile kabul edildi. Gündemin Dilek ve Temenniler kısmında Yönetime seçilen Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerine başarılar ve hayırlı olsun dilekleriyle toplantının kapanışı yapılarak, sonlandırıldı.

Genel Kurulda seçilen Yönetim ve Denetim Kurulu Asil ve Yedek Listesi.
YÖNETİM KURULU ASİL
Ramazan YAMAN
Mehmet BİLGİN
Haluk Nezihi FATI
Mustafa AYDINALP
İsa GÖKMENOĞLU
Engin ULAŞ
Aynur ARABACIOĞLU
Fatma ARSLAN
Haydar ÇAKIRTEKİN
İhsan YILMAZ
Recep KAYAALP
YÖNETİM KURULU YEDEK
İrfan BAYAR
Süleyman YÜCEL
Ahmet AKBAŞ
Nesrin ÖZER
İbrahim SARIER
Cemal KAZAK
Gülşen ÇIRACIOĞLU
Şaban KIRIKOĞLU
İsmail Hakkı TEMİZKÖK
Metin ALPARSLAN
Şaban DEMİR
DENETİM KURULU ASİL
Talip CAN
Sıdıka BAŞKURT
Muzaffer SARI
DENETİM KURULU YEDEK
Ahmet YAZICI
Ünzile YILDIRIM
Fulya KIRIMOĞLU
Yönetim ve Denetim Kurulu Asil ve Yedek üyeleri en kısa zamanda bir araya gelerek, görev dağılımı yapılacak.
Genel Kurul Fotoğrafları İçin TIKLAYIN
 

YAZARLAR

Tamamı