25.04.2024 12:16:01
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolulu STK'lardan Bildiri

Ankara da faaliyetlerini sürdüren Ankara Bolulular Derneği, Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu ile SÜRKAP Sürdürülebilir Kalkınma Dernekleri Platformu Yönetim ve Üyeleri adına hepimizi derinden yaralayan deprem nedeniyle ortak bildiri yayınladılar.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR09 Şubat  2023 Perşembe - 19:23
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM
Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası yaşanmaya başlayan depremler; Gaziantep, Sivas, Hatay, Şanlıurfa, Mersin, Samsun, Trabzon başta olmak üzere pek çok kentte hissedilmişti.
Malumunuz olduğu üzere hepimizi 06 Şubat 2023 Pazartesi günü hepimizi derinden yaralayan 10 İlimizi kapsayan çok şiddetli bir deprem meydana geldi. Maalesef bu depremde 6 bin civarında bina yıkılmış, şuana kadar 16 bin 546 Kardeşimiz hayatını kaybetmiş 66 bin 132 Kardeşimizde yaralanmıştır. Bu sayının daha da artacağı endişesi içerisindeyiz.
Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası ahirete intikal eden vatandaşlarımıza Rahmet, Yaralılarımıza da acil şifalar dileriz. Deprem bölgelerinde her türlü görev ifa eden görevlilere, gönüllülere kolaylıklar temennisiyle, Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun. Geçmiş olsun Türkiyem.
Ayrıca, Bolu ve İlçelerinden olup, deprem bölgelerinde yaşayan hemşehrilerimizden depremde hayatını kaybeden, yaralananlar da bulunmaktadır. Hemşehrilerimize de Rahmet, Yaralılarımıza da şifalar ile Başsağlığı ve Sabırlar dileriz.
GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ
Depremden etkilenen illerimiz için yüreğimiz yanıyor. Milletimizin ve devletimizin yanındayız. Bolulular olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da milletimizin, devletimizin yanında olacağız. Maddi ve Manevi yardımlarla yanlarındayız. Gün birlik olma günü.
Ankara Bolular Derneği
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu
SÜRKAP Sürdürülebilir Kalkınma Dernekleri Platformu


 

YAZARLAR

Tamamı