28.04.2024 03:21:48
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolulu Genç İş Hayatına Atılıyor

Bolulu Ünlü Bilgisayar Fenomeni Youtuber Furkan Yaman genç yaşta iş hayatına atılıyor. Kadıköy Bahariye de Hamburger dükkanını açarak, Bahariye General Asım Gündüz Caddesi üzerinde "Burger @" ile halkımızın hizmetinde olacak. Yaman "İstanbulluları leziz nefis ağız tadına bekliyoruz" dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR20 Aralık  2018 Perşembe - 13:45
Bilgisayar Fenomeni Ünlü Youtuber Furkan Yaman İş Hayatına Atılıyor
Bilgisayar fenomeni youtuber Furkan Yaman İstanbul Kadıköy Bahariye de Burger @ ismiyle hamburger dükkanı açıyor. İstanbulluların hizmetinde olacak.
Bilgisayar fenomeni Youtuber Furkan Yaman 17 yaşında başladığı youtuberliğinde gençlerin sevgilisi, takipcisi olarak, 18 yaşlarında ikimilyon takipciye ulaşmayı başardı. 19 yaşlarında olan ünlü fenomen Yaman, yaklaşık üç milyon takipciye ulaşarak, şimdi de iş hayatına atılıyor.
Genç yaşta iş hayatına atılan Furkan Yaman "Hamburgerlerimiz özel tadıyla halkımızın hizmetine sunulacak. Azimli ve ihdihalı girdiğimiz gıda sektöründe, gastronomi de ağızlarda tat bırakmayı hedefliyoruz. Genç öğrenci kardeşlerimize özel hamburgerlerimizle indirimli nefis tatlar sunacağız. Dükkanımızın dadilat işleri devam ediyor. Benim gibi Youtuber olan Emrecan Önal kardeşim ile birlikte bu işletmeyi yürüteceğiz. 22 Aralıkta açmayı planladığımız Burger @'i bir hafta deneme satışlarımızdan sonra yeni yılın ilk haftasında resmi açılışımızı yaparak, özel hamburgerlerimizi ağız tatlarınıza sunacağız. İnanıyorum ki farkı fark edeceksiz. Siz değerli kardeşlerimizi, dostlarımızı, hemşehrilerimizi ve halkımızı Burger @'e bekliyoruz" dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı