29.04.2024 22:18:13
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

BAŞKANDAN ALTIN!

Bolu Dörtdivan Anadolu Lisesi ve Çok Programlı Anadolu Lisesi okul birincileri, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu tarafından çeyrek altın ile ödüllendirildi. Uzunoğlu ?Bu güzel anları, duyguları bizlere yaşatan gençlerimizin, başarılarını ödüllendirmeye devam edeceğiz?

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT01 Temmuz  2015 Çarşamba - 00:15
BAŞKAN UZUNOĞLU’NDAN OKUL BİRİNCİLERİNE ALTIN!
Eğitime olan inancını ve desteğini her durumda sürdüren Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Dörtdivan ilçe merkezimizdeki Anadolu Lisesi ve Çok Programlı Anadolu lisesi okul birincilerine altın hediye etti.
src=
Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu Dörtdivan Anadolu Lisesi Öğrencisi Esma Yurt, Dörtdivan Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri Meryem Ayer ve Kerim Eröz’ü makamında kabul ederek, okul birincileri olduklarından çeyrek altın hediye ederek ödüllendirdi.
src=
Belediye Makam Odasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, Anadolu Lise Müdürü Basri Karataş, Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ali Varol, Müdür Yardımcısı Mehmet Sadık Türker ile birlikte öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Uzunoğlu, öğrencilerin her zaman yanında olduklarını ve başarılarının devamı için her türlü destekleri verdiklerini belirterek, ”Bu güzel anları, duyguları bizlere ve ailelerine yaşatan geleceğimizin teminatı gençlerimizin, öğrencilerimizin her zaman yanlarında olmaya, onların başarılarını ödüllendirmeye devam edeceğiz. Onlarla gurur duyuyoruz. Onların yetişmesinde emeği geçen başta ailelerine, onları eğiten öğretmenlerine ve başarıya ulaşan gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
src=
src=

YAZARLAR

Tamamı