28.03.2024 15:29:23
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Başkan EFE'den Teşekkür!

Dörtdivan İlçemizin fiziki değişim ve dönüşümünün yanı sıra aynı zamanda ilçemizin kültür hazinelerini de ortaya çıkarmaya devam ediyoruz diyen Başkan EFE, kültür hazinelerini ortaya çıkarana, katkı ve destek sağlayanlara teşekkürlerini ifade etti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN11 Kasım  2022 Cuma - 02:09
BAŞKAN EFE, TEŞEKKÜRLERİNİ İFADE ETTİ
Dörtdivan Kültür Atlası, Dörtdivan Manileri, Dörtdivandan Makaleler, Denemeler kitaplarından sonra, Dörtdivan Cönkleri kitabını yayınlayan Dörtdivan Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğretmeni Dr. Yasin Şen’e, katkı ve destek sağlayanlara teşekkür etti.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE yaptığı açıklamada; “Dörtdivan İlçemizin fiziki değişim ve dönüşümünün yanı sıra aynı zamanda ilçemizin kültür hazinelerini de ortaya çıkarmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda Dörtdivan Cönkleri kitabımız Dörtdivan Belediyemizin kültür hediyesi olarak hayırlı olsun.
Dörtdivan Kültür Atlası, Dörtdivan Manileri, Dörtdivandan Makaleler, Denemeler kitaplarından sonra kalıcı bir eser daha ilçemize kazandıran Dörtdivan Çok Programlı Anadolu Lisesi hocamız Dr. Yasin Şen’e ilçemiz adına çok teşekkür ederim. Kitabın basımında maddi desteklerini esirgemeyen Asım Ertuğ, Ahmet Aynacı, İrfan Peker, İsmail Canalp ve Dr. Fahri Eyeci’ye teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerine yer verdi.

 

YAZARLAR

Tamamı