29.04.2024 20:32:39
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Başkan Başarılar Diledi.!

Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu 23 - 24 Kasım tarihleri arasında (TEOG) Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş Sınavı'na girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM22 Kasım  2016 Salı - 21:18
Başkan Uzunoğlu, öğrencilere başarılar ve kolaylıklar diledi.
Bolu ili Dörtdivan ilçesi Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’na (TEOG) girecek olan öğrencilere başarılar diledi.
TEOG sınavı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu,"Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim hayatları için önemli bir aşama olan TEOG Sınavı’nda tüm öğrencilerimize başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.
Başkan Uzunoğlu’nun mesajı şöyle; "Milli Eğitim Bakanlığınca, 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik 23 - 24 Kasım tarihleri arasında tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sınavı yapılacaktır. Bu sınav çocuklarımızın geleceği için önemli bir aşamadır. 
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın başarılı bireyler olarak Milletimize, ülkemize hizmet etmelerini arzu  ettiğimiz çocuklarımızın emeklerinin karşılığını almalarını temenni ediyor, eğitim hayatları için önemli bir aşama olan TEOG sınavında tüm öğrencilerimize başarılar ve kolaylıklar diliyorum" dedi.



 

YAZARLAR

Tamamı