7.05.2024 07:34:47
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Aşağı Düğer 3 Puanı Kaptı

2017 Yılı Dörtdivan Belediyesi 2. Futbol Turnuvasının açılış ilk maçında, Aşağı Düğer Spor, Sorkun Sporu 6 - 3 yenerek, engeli rahat geçip 3 puanı kaptı. Aşağı Düğer 3 puanla maçta gülen taraf oldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR29 Haziran  2017 Perşembe - 03:56
SON ŞAMPİYON İLK MAÇINI RAHAT KAZANDI
2017 Yılı Dörtdivan Belediyesi 2. Futbol Turnuvası’nın açılış maçında, ilk turnuvanın şampiyonu Aşağı Düğer Takımı Sorkun engelini rahat geçti.
Saat 17:00’da Dörtdivan Şehit Polis Yaşar Doğançay Spor Kompleksi’nde oynanan açılış maçına Dörtdivanlı sporseverler yoğun ilgi gösterdiler. Karşılaşma öncesinde Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu kısa bir konuşma yaparak turnuvayı renklendiren bütün takımlara başarılar diledi. Uzunoğlu, büyük emekler sarfedilerek Dörtdivan’a kazandırılan ve şehidimizin ismini taşıyan bu tesisin temiz tutulması konusunda da hem futbolculardan hem de sporseverlerden ricada bulundu.
Karşılaşmayı Yeniçağalı Hakem Erhan Aydemir yönetti. Karşılaşmaya her ikti takım da kontrollü başladı. Sorkunspor maçın ilk yarısında Aşağıdüğer kalesinde bulduğu iki net gol pozisyonunu değerlendiremedi. Aşağı Düğer takımı ise bulduğu ilk pozisyonda golü buldu ve 1-0 öne geçti. Arkasından ataklarını sıklaştıran Aşağı Düğer takımı ilk golün hemen ardından ikinci golü bularak skoru 2-0’a taşıdı. İlk yarı bu skorla sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında Sorkun takımı penaltıdan ikinci golü buldu. Aşağı Düğer Takımı, Sorkun kalesinde geriden atılan uzun toplarla Sorkun defansının arkasına sarkarak üst üste goller buldu ve skoru 6-2 yaptı. Sorkun takımının kondisyon eksikliği göze çarparken 4. golden sonra oyundan koptuğu gözlendi. 6-2’nin avantajıyla oyunu rolentiye alan Aşağı Düğer takımı, kalecisiyle birlikte iki oyuncu değişikliği yaptı. Gelişen bir Sorkun atağında Aşağı Düğer kalecisinin Sorkunsporlu oyuncuya yaptığı hareketi faul olarak değerlendiren karşılaşmanın hakemi Erhan Aydemir penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını gol olarak değerlendiren Sorkunspor skoru 6-3’e taşıdı. Karşılaşmada başka gol olmayınca son şampiyon Aşağı Düğer 3 puan alarak maçta gülen taraf oldu.
dortdivandailynews.com




YAZARLAR

Tamamı