29.04.2024 20:11:55
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

AÖL Sınav Giriş Yerleri Açıklanıyor..

Açık Öğretim Lisesi 1. dönem sonu sınavları için geri sayım başladı. 7-8 Ocak tarihlerinde yapılacak olan AÖL sınavlarının giriş yerleri ne zaman açıklanacak merak konusu. AÖL 2016-2017 sınav takvimine göre sınav yerleri 3 Ocak'ta yayınlanacak. Sınava girerken yanınızda bulundurulması gerekenler nelerdir?

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM31 Aralık  2016 Cumartesi - 00:59
AÖL sınavları 7-8 Ocak da, sınavların giriş yerleri ise 3 Ocak tarihinde açıklanacak.
AÖL sınavları için heyecan dorukta. Yüzbinlerce öğrenci 7 - 8 Ocak tarihlerinde yapılacak olan AÖL dönem sonu sınavlarını bekliyor. AÖL sınavlarının giriş yerleri 3 Ocak tarihinde internetten yayınlanacak. Adaylar sorgulamalarını kimlik bilgileri ile gerçekleştirebilecek.
Sınavlarda her ders için çoktan seçmeli 20 soru sorulmaktadır. Açık Öğretim Lisesinde dersler 100'lük not sistemi ile değerlendirilmektedir. Bir dersten başarılı olmak için, en az 9 soruya doğru cevap vererek 45 puan almanız gerekmektedir.
SINAVDA BULUNDURULMASI GEREKENLER
* Açık Öğretim Lisesi Sınav Giriş Belgesi (internetten sisteme girip alınacak),
* Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı (ya da var ise ehliyet, pasaport)
* Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı (zorunlu değil olması önerilir),
* Sınav günü yanınızda kurşun kalem ve silgi bulundurmayı unutmayınız.

Dikkat:
Öğrenciler, sınava girerken kimlik belgelerini (nüfus cüzdanı, pasaport, ehliyet) ve Sınav Giriş Belgelerini yanlarında bulundurmak zorundadırlar.
SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?
Sınav sonuçlarının yayınlanma tarihi iş takviminde yer almaktadır. Sonuçlar, resmi web sitemiz aol.meb.gov.tr de duyurulur. Öğrenciler, iş takviminde belirtilen zamanda web sitemizi ziyaret ederek Sisteme Öğrenci Girişi (http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx) yaparak sınav sonuçlarını öğrenebilirler. Öğrenciye sınavla ilgili herhangi bir sonuç belgesi gönderilmez.
Sınav Belgesi Temin etme sayfası için Tıklayınız




YAZARLAR

Tamamı