16.04.2024 20:00:54
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Ankara'da Mevlid Okutuldu

Ankara Bolulular Derneği organizasyonunda, Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu ile SÜRKAP Sürdürülebilir Kalkınma Platformu'nun destekleriyle 22 Ocak 2023 Pazar günü öğle namazına müteakip Melike Hatun Camisinde Ahirete intikal eden akraba ve hemşehrilerimiz için Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif okutuldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR23 Ocak  2023 Pazartesi - 03:36
Ankara’da Bolulular Tarafından Mevlid Okutuldu
Ankara Bolulular Derneği organizasyonunda, Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu ile SÜRKAP Sürdürülebilir Kalkınma Platformu’nun destekleriyle Pazar günü öğle namazına müteakip Tüm Şehitlerimiz, Pandemi süreci içerisinde, öncesi ve sonrasında ahirete intikal eden birinci derece yakınlarımız, akrabalarımız ile Bolulu hemşehrilerimiz için Kur’anı Kerim ve Mevid-i Şerif okutuldu. Okunan Hatimlerin, Yasini Şeriflerin, İhlasların da duaları yapıldı. Gül suyu ve lokum ikram edildi.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.ncü yıldönünümü vesileyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları, Bayrağımız ve Vatanımız uğruna şehit olan tüm şehitlerimiz, Bolumuzun Mimarı, Kurucusu Merhum İzzet Baysal ve ahirete intikal eden yakınları ile Bolumuza hizmet edip, rahmeti rahmana kavuşan tüm büyüklerimiz, Pandemi süreci içerisinde, öncesi ve sonrasında Ahirete intikal eden birinci derece yakınlarımız, akrabalarımız ve tüm Bolulu hemşehrilerimizin ruhlarına ithafen;
Ankara Bolulular Derneği organizasyonunda, Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu ile SÜRKAP Sürdürülebilir Kalkınma Platformu’nun destekleriyle 22 Ocak 2023 Pazar günü öğle namazına müteakip Mevlid-i Şerif okutuldu.

Ankara Altındağ ilçesi Opera Meydanında bulunan Melike Hatun Camii İmamı Selami SEÇGİN, Mevlithan Bilal DEMİRYÜREK, Emekli Müftü ve Vaiz Osman ALBAYRAK, Hacı Bayram Camii İmamı Yunus KOÇAN, Millet Camii İmamı Mustafa ORHAN, Hafız Cafer AKBAY Hafız Bayram SÖĞÜTDELEN ve Hafız Murat AYDIN tarafından Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif okundu.

Hemşehrilerimiz tarafından okunan Hatimler, Yasini Şerifler ile İhlasların da duaları yapıldı.
Ankaralı ve Bolulu Hemşehrilerimizin yoğun ilgi gösterdiği Mevlid programı, Emekli Müftü ve Vaiz Osman ALBAYRAK hocamızın yaptığı dua ile sona erdi.



YAZARLAR

Tamamı