17.04.2024 01:05:58
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Alpboğa Mesaj yayınladı

Bolu Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı Yayınlayarak, “Cumhuriyetimizin 99'ncu kuruluş yıldönümünü en kalbî duygularla kutluyorum” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN29 Ekim  2022 Cumartesi - 04:06
Kaymakam Alpboğa, Cumhuriyetimizin 99’ncu Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun
Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı Yayınladı.
Kaymakam Alpboğa mesajında “Büyük bir tarihe ve yüksek bir medeniyet tecrübesine sahip olan yüce milletimizin, özgürlük ve bağımsızlığının sembolü olan Cumhuriyetimizin 99’ncu yıldönümünü hep birlikte kutlamanın gururunu, coşkusunu ve sevincini yaşıyoruz.
Milletimiz, vatan toprakları üzerindeki iç ve dış tehditlere karşı omuz omuza vermiş, tarihte eşine az rastlanan bir kahramanlık destanıyla Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı başlatarak, istiklaline ve istikbaline sahip çıkarak 29 Ekim 1923 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur.
Bugün için görevimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığını, birliğini ve bütünlüğünü korumak, milli çıkarlarımızı en üst düzeyde muhafaza etmek, sosyal, kültürel ve ekonomik yönden bölgemizde ve dünyada gelişmiş ülkeler seviyesini beraberce aşmak olmalıdır. Bu anlamda millet olarak atalarımızdan aldığımız tarihi mirasın sorumluluğunu hisseden, bugünü kavrayan ve geleceğe ışık tutan ilme ve irfana sahip gençler yetiştirmek zorundayız.
Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Cumhuriyetimizin 99’ncu kuruluş yıldönümünü en kalbî duygularla kutluyorum” ifadelerine yer verdi.



YAZARLAR

Tamamı