19.04.2024 00:37:47
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ABDF'dan Başyiğit'e Ziyaret

Ankara Bolulular Federasyonu organizasyonunda Bolulular, Doğa Koruma ve Milli Parklar 9. Bölge Müdürlüğüne atanan Bolulu Hasan Başyiğit beye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR25 Kasım  2022 Cuma - 19:37
Bolulular 9. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit’i Ziyaret Etti
Ankara Bolulular Federasyonu, Ankara Bolulular Derneği, SÜRKAP Sürdürülebilir Kalkınma Dernekleri Başkanları, Yönetimi ve Üyeleri ile birlikte Doğa Koruma ve Milli Parklar 9. Bölge Müdürlüğüne atanan Bolu Dörtdivanlı Hasan Başyiğit beye makamında 24 Kasım 2022 perşembe günü saat 11.30 da hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Ziyarete katılanlar kendilerini tanıtarak, hayırlı olsun ve başarı dileklerini ilettiler.
Tanışma sonrası Ankara Bolulular Derneği Başkanı İsa Gökmenoğlu Dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Boluluların Ankara da bir araya geldiği etkinliklerden söz etti.

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Mustafa Aydınalp da, Federasyon faaliyetlerinden bahsederek, Ankara’da ki Boluluların acı ve tatlı günlerinde yanlarında olduklarını ifade ederek, gerek sabah kahvaltısında gerekse yemekli organizasyonlarda bir araya geldiklerini ifade etti.
SÜRKAP Sürdürülebilir Kalkınma Dernekleri Platformu Başkanı Mehmet Bilgin ise Bolu ve İlçelerinde Sürdürülebilir Kalkınma Projelerinin hayata geçirilebilmesi için SÜRKAP Derneklerini kurduklarını ifade ederek, birkaç projenin müracaat aşamasında olduğunu ve projeler geliştirdiklerini ifade etti. Başkan Bilgin, “Bolu, Mudurnu, Göynük, Mengen, Kıbrıscık Sürdürülebilir Kalkınma Derneklerine ilave Ankara, Anadolu, Akçakoca, Polatlı, Kocaeli, Muğla ve Van da Sürdürülebilir Kalkınma Dernekleri kuruldu. Platform çatısı altında bir araya geliyoruz. Çalışmalarımıza başladık ve bu Derneklerimizi Federasyon kurarak, bu çatı altında birleştireceğiz. Hep birlikte kalkınma projelerine imza atacağız” dedi.

Ziyaret den memnunluğunu ifade eden Doğa Koruma ve Milli Parklar 9. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit hizmet alanlarının içerisinde Ankara, Bolu, Çankırı, Düzce, Kırıkkale, Kırşehir ve Yozgat İl Şube Müdürlükleri ile yedi Merkez birimin olduğunu ifade ederek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Başyiğit; “Birçok ilde ve Sinop Bölge Müdürlüğünde görev yaptım. Doğa ve Milli Parkların yaşanabilir alanlar olması için çalışmalarımız oldu. Gerek yaban hayatının gerekse insan hayatının Doğa ve Milli Parklardan istifadesini ön plana çıkardık. Birçok Milli Parkımıza yerli ve yabancı turistlerin akını oluyor. Bolu’muz bu açıdan çok zengin bir ilimiz. Abant, Yedigöller, Gölcük, Milli Parklarımız hem değerlerimiz hem de yaşanabilir tabiat harikası doğa alanlarıdır. Buralara hep birlikte sahip çıkarak, piknik sonrası ateş ve çöp atıklarından korumalıyız. Çam ve Doğa oksijen damarlarımızdır” diyerek, ziyaretlerinden dolayı Bolulu hemşehrilerine teşekkür etti.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 9. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit beye Başarı dilekleri iletilerek, günün anısına Plaket takdim edildi.
Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından ziyaret sonlandırıldı.
Ziyaret Fotoğrafları İçin Tıklayın


YAZARLAR

Tamamı