30.04.2024 08:47:03
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ABD Faaliyetlerine Devam..

Ankara Bolulular Derneği 2017 yılının ilk Yönetim Kurulu Toplantısını yaptı. Toplantı da önemli kararlar alındı. Toplantı da alınan kararlar doğrultusunda faaliyetlerin artarak devam edeceğini söyleyen Başkan İrfan Bayar önemli açıklamalarda bulundu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR22 Ocak  2017 Pazar - 16:03
ABD 2017 Yılının İlk Toplantısını Yaptı
Ankara Bolulular Derneği Yönetim Kurulu 2017 yılının ilk toplantısını yaparak, önemli kararlar aldı. Ankara da Bolulular sıkı birlik içinde faaliyetlere devam edecek.
Ankara da yaşayan Boluluları bir araya getirip, birlik ve beraberlik içinde Bolu ve İlçeleri için tek vucut olmak amacıyla yola çıkıldığını vurgulayan Ankara Bolulular Derneği Başkanı Emekli 1. Sınıf Emniyet Müdürü İrfan Bayar toplantı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Ankara Bolulular Derneği Başkanı İrfan Bayar şunları söyledi. "2017 yılının ilk toplantısını yaptık. Amacımız Ankara da yaşayan Bolulular olarak birlik beraberlik içinde sosyal ve kültürel faaliyetlere devam etmek. Hemşehrilerimizin acı ve tatlı günlerinde yanlarında olarak, acılarını ve sevinçlerini paylaşmaya devam edeceğiz. Milletvelilleri ve Bürokratlarımıza ziyaretler devam edecek. Önem ahdetdiğimiz Pazartesi söyleşilerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sosyal ve Kültürel konularda uzman kişileri davet ederek, Bolulularla buluşturacağız. Yine bizim için çok önemli olan Merhum Büyüğümüz, Bolumuzun Mimarı İzzet Baysal'ı Anma programlarımız düzenlenecek. Sıla özlemi ile yanan hemşehrilerimizin bir nepze olsun gönüllerini serinletmek amacıyla Bolu ve İlçelerimize gezilerimiz olacak. Gezilerimizde İlçe Kaymakamları ile Belediye Başkanlarına ziyaretler. Velhasıl biz büyük bir aileyiz ve aile fertlerinin sevgi ve barış içende yaşaması için ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız. Sabah kahvaltısı ve yemekli buluşmalarımızda sürecek" diyen Başkan Bayar "Hemşehrilerimizin davetlerimize icabet ederek yanımızda olmalarını, birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye davet ediyoruz. Duyurularımızı gerek web sitemizden gerekse soyal paylaşım sitelerinden takip edebilirler. Şahsım ve Yönetim Kurulu adına hemşehrilerimize selamlarımızı sunar, sağlıklı günler dileriz" dedi.

Ankara Bolulular Derneği tarafından yapılacak faaliyetlerden bazı başlıklar ise:
* Bolu da düzenlenen İzzet baysal Anma Günlerine katılım,
* Ankara da İzzet Baysal Anma Programlarına devam,
* Milletvekili ve Bürokratlara Ziyaretler,
* Pazartesi söyleşilerine devam,
* Sabah Kahvaltısı ve Yemek organizasyonları ile bir araya gelmek,
* Bolu ve İlçelere Ziyaret ve Geziler,
* Bolu ve İlçe Belediye Başkanları ile ortaklaşa Ankara da Bolu geceleri,
* Ankara İlçe Belediye Başkanları ile Hemşehri günleri,
* Bolulu Sanatçılarımızla bir araya gelerek, onların güzel eserlerini (Fotoğraf, Çini, El İşi vb) sergileyerek, Bolulu hemşehrilerimizin ve Ankaralıların beğenisine sunmak.

Fotoğraflar İçin Tıklayın



 

YAZARLAR

Tamamı