30.04.2024 14:02:50
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ABD'den Darıca Ziyareti.!

Ankara Bolulular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul dan Ankara'ya dönerken Kocaeli'nin Darıca ilçesine de uğradı. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca da Bolulu Derneklerin Başkanları ile bir araya geldi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL20 Şubat  2017 Pazartesi - 01:58
ABD'den Darıca Ziyareti Yapıldı
Ankara Bolulular Derneği Başkanı İrfan Bayar, Genel Sekreter Engin Ulaş, Muhasip ve Aynı zamanda Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Bilgin, Başkan Yardımcıları Ramazan Yaman, Ünzile Yıldırım, Metin Alparslan ve Üye Deren Serpil Bayar, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Bolulular Derneği Başkanı Mehmet Karakuz, Eski Başkan Mudurnulu İş Adamı (Dersiad) Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği Kocaeli Şube Başkanı Hakan Şenkal, Gebze Unlu Mamuller Firması sahibi Mudurnulu Musa Yaşar, Eski Tuzla Bolulular Derneği Başkanı Dörtdivanlı İş Adamı Serdar Toprak, Kıbrıscık Dernek Eski Başkanı İş Adamı Musa Kasım Üzmen ve Kıbrıscıklı İş Adamı Hüseyin Eke ile bir araya geldiler.

Darıca Belediye Başkanı Mudurnulu hemşehrimiz Şükrü Karabacak ziyaretten memnun olduklarını vurgulayıp, Belediye faaliyetlerinden kısaca bilgi vererek, şunları söyledi. "Darıca da arasıra Bolulu hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Düzenlediğimiz etkinliklerde hemşehri Dernekleri ile bir araya gelerek, hemşehri günleri düzenliyoruz. Bolulu hemşehrilerimizle de gecelerimiz oluyor. Bizleri ziyarete geldiğiniz için teşekkür ederim. Bolulu hemşehrilerimizi her zaman ağırlamaktan onur duyarız. Birlik ve beraberlimiz daim olsun. Sizlerin aracılığıyla Ankara Başkentde bulunan hemşehrilerimize selamlarımız ve saygılarımızı sunarız" dedi.
Darıca Bolulular Derneği Başkanı Mehmet Karakuz da Dernek faaliyetlerinden kısaca bilgiler vererek ziyaretden ziyadesiyle memnu olduklarını ifade edip, şunları söyledi. "Bolulular olarak Darıca da Dernek faaliyetlerimiz sürüyor. Dernek binamızda bulunan lokalimizde bir araya geliyoruz. Sizlerin ziyareti bizleri memnun etmiştir. Şahsım, Dernek Yönetimi ve Darıca da yaşayan Bolulular adına teşekkür ederim. Bizlerdende hemşehrilerimize selamlar olsun" dedi.

Ankara Bolulular Derneği Başkanı İrfan Bayar da yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi. "İstanbul da İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal beyi ziyaret etmiştik. Ankara'ya dönerken Darıca'ya da uğrayıp, hemşehrilerimizle hasbihal edelim dedik. Yönetim Kurulu üyemiz ve Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanımız Mehmet Bilgin ve Kıbrıscıklı hemşehrimiz Musa Kasım Üzmen beyin girişimleri sayesinde bir araya geldik. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizleri karşılayıp ağırladığınız için şahsım Dernek Yönetimim ve Ankara da yaşayan Bolulular adına Başkanımız Şükrü Karabacak beye siz değerli Başkanlarımıza da teşekkür ederim. İnşaallah geniş ve uygun bir zaman da Ankara'da ki hemşehrilerimizle Darıca'ya bir gezi düzenler ve bu güzel ilçemizi gezmiş ve siz değerli hemşehrilerimizle bir araya geliriz" dedi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak talimat verip, getirtdiği golf araçları ile Darıca sahilini gezdirdi. Aracın birini de kendi kullanarak, sahil hakkında Başkan Bayar'a ve yanındakilere bilgiler verdi. Akşamın gün batımına gelen Sahilin görüntüleri görülmeye değerdi. Günün anısına çekilen fotoğraflar ile ziyaret sone erdi.

Diğer Ziyaret Fotoğraflarını görmek için Tıklayın



 

YAZARLAR

Tamamı