12.05.2024 18:20:36
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ABD. 8 MARTI KUTLADI

Ankara Bolulular Derneği ev sahipliğinde Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu işbirliği ile Bolulular, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü coşkuyla kutladı. Balgat da bir restorant da Akşam yemeğinde bir araya gelen Bolulular. yemek sonrası gönüllerince eğlenip, oynadılar. Eğlence videosunu haberimizde izleyebilirsiniz.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR09 Mart  2017 Perşembe - 06:16
ABD, 8 MART KADINLAR GÜNÜNÜ COŞKUYLA KUTLADI
Ankara Bolulular Derneği ev sahipliğinde Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu işbirliği ile Bolulular, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü coşkuyla kutladı. Balgat da bir restorant da Akşam yemeğinde bir araya gelen Bolulular. yemek sonrası gönüllerince eğlenip, oynadılar.

Yemek esnasında Bilkent Taksi Başkanı Göynüklü Sedat Öztürk ile Narven Satış Temsilcileri günün anlam ve önemine binaen Kadınlara birer gül ve karanfil dağıttılar.

Ankara Bolulular Derneği Başkanı İrfan Bayar "8 Mart Kadınlar gününü kutlayarak, katılımlarından dolayı teşekkür etti. Konuşmaya değil eğlenmeye geldik diyerek, kadınlara hitaben bir şiir okudu. Şiir sonrası hoş sohbet içerisinde Narven satış temsilcilerine teşekkür edilerek, eğlenceye geçildi.

Suat Durmaz ile Erhan Durmaz saz ekibi Org ve Elektro saz ile çalıp söyleyerek, Boluluları coşturdular. Bolulu kadınlar gönüllerince eğlendi. Erkeklerde oyunlara eşlik etmeden duramadılar. Günün anısına çekilen fotoğraflar, hoş bir sohbet, neşe ve kahkaha geceye damgasını vurdu.

Diğer Fotoğraflar için Tıklayın
Haberin Videosu

YAZARLAR

Tamamı