13.05.2024 00:17:46
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ABD 3. Genel Kurulu Yapıldı..

Ankara Bolulular Derneği 3. Olağan Genel Kurulu 19 Aralık 2016 Pazartesi günü Akşamı yapıldı. Genel Kurulda Yeni Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulları seçildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR20 Aralık  2016 Salı - 13:58
Ankara Bolulular Derneği 3. Olağan Genel Kurul için bir araya geldi. Divan teşekkülüne geçmeden önce Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okundu.
Verilen önerge ile Genel Kurul Divan Başkanlığına Mustafa Aydınalp, Kâtip Üyeliklere İsmail Hakkı Temizkök ve Çetin Gölge seçildi.

Divan Başkanı Mustafa Aydınalp Ankara’daki Boluluların birlik ve beraberliği sağlayarak, bu konuma gelmelerinden onur duyduğunu vurgulayarak, gündem maddelerine geçerek genel kurulu yönetti.
Ankara Bolulular Derneği Başkanı Halil Olkan Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunmasında söz alarak, faaliyetleri anlattı. Başkan Halil Olkan; "3 yıl içerisinde güzel Bolulumuzun İl, İlçe ziyaretleri gerçekleştirdik. Hemşehrilerimize Hasta ve Taziye ziyaretlerinde bulunduk. Bürokraside çeşitli mevkilerde görev alan hemşehrilerimize hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduk. Her ay düzenli olarak sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri düzenledik. Her ay düzenli söyleşilerle bilgilendirme toplantıları gerçekleştirdik. Derneğimiz kurulduğu andan bu güne kadar emeği geçen tüm arkadaşlarımıza yönetim adına teşekkür ediyor, tek tek kutluyorum, hepsine ve sizlere sağlıklı günler diliyorum. Üyelerimize ve hemşehrilerimize gönülden bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Mali Raporların, Tahmini Bütçenin okunup, oylanmasından sonra Yönetim ve Denetim Kurullarının ibrası oy birliği ile kabul edildi. Ve akabinde Yeni Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları seçildi. Kurullarda asil ve yedek olarak 38 Bolulu görev aldı.
Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine: Ahmet Akbaş, Cemal Kazak, Engin Ulaş, İbrahim Sarıer, İhsan Yılmaz, İrfan Bayar, Mehmet Bilgin, Metin Alparslan, Nesrin Özer, Ramazan Yaman ve Ünzile Yıldırım.
Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine: Hamza Altunkesen, Olcay Ulutaş, Gülüşen Güler Balcı, Hatice Demirbilek, Aynur Arabacıoğlu, Sıdıka Başkurt, Süleyman Yücel, İsa Gökmenoğlu, Fatma Arslan, Şaban Demir ve İsmail Hakkı Temizkök 
Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine: Muzaffer Sarı, Talip Can ve Tahsin Açıkyürek,
Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine: Haluk Mezihi Fatı, Mehmet Sinan ve Afer Atlıkan,
Disiplin Kurulu Asil Üyeliklerine: Halil Olkan, Mediha Eryılmaz, Mustafa Aydınalp, Orhan Geredelioğlu ve Çetin Gölge
Disiplin Kurulu Yedek Üyeliklerine:
Ramazan Canlı, Hamza Tan, Duygu Uslu Kahraman, Dr. Adnan Alakoç ve Gülşen Çıracıoğlu seçildiler.

Dilek ve Temenniler kısmında Genel Kurula katılan üyeler tek tek söz alarak, hep birlikte el ele gönül gönüle Boluluların birlik ve beraberliği için seferber olmalıyız. Aidatlarını ödemeyen arkadaşlarımızın da bir an evvel aidatlarını ödemelidirler. Aidatın yıllığı Atmış liradır. Bir an evvel yatırmayan arkadaşlarımızda aidatlarını yatırsınlar. Hep birlikte Bolulular Ankara da faaliyetlerini sürdürecektir. Şimdiden tüm Boluluları faaliyetlerimize davet ediyoruz" ifadelerini kullandılar.
Bolu’nun Büyükşehir olması için yürütülen faaliyetler hakkında da bilgiler verildi. Yaklaşık 295 bin Nüfusu olan Bolu’nun Büyükşehir olabilmesi için yaklaşık 6 bin civarında gurbette yaşayan Bolululardan ilçelerine gidip, ikametgâh kayıtlarını yaptırmaları ifade edildi. Bunun için hemşehrilerimizin ikametgâh kayıtları bizzat İlçe Nüfus Müdürlüğüne giderek veya “Adres Beyan Formu” doldurularak iadeli taahhütlü ya da APS ile göndermeleri gerektiği vurgulandı. Dernek yönetimi olarak da destek verildiği ifade edilerek, Ankara da yaşayan Bolululara gerekli bilgilendirmelerin yapılacağı ifade edildi.
Divan Başkanı Mustafa Aydınalp Genel Kurulu; en güzel faaliyetlerde hep birlikte bir arada olmak dileğiyle kapatıyor, Tüm hemşehrilerimize selamlarımızı ve sağlıklı günler temennimizi iletiyoruz, diyerek genel kurulu sonlandırdı.

Genel Kurula katılan üyelere ikramlar yapılarak, günün anısına fotoğraflar çekildi.
Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurullarına seçilen üyeler, önümüzdeki günler de toplanarak, aralarında görev dağılımını gerçekleştirecekler.
Genel Kurul Fotoğrafları için Tıklayın



YAZARLAR

Tamamı