16.04.2024 20:14:30
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

40 ar Adet Tavuk Dağıtıldı

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde; hayırsever iş insanı Dörtdivanlı Abdullah Başaran'ın sponsorluğunda kalkınma yardımları projesi kapsamında Dörtdivan da yaşayan ailelere, aile başına 40 yumurta tavuğu dağıtıldı. İlerleyen dönemde yem yardımı da yapılacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN03 Haziran  2022 Cuma - 02:38
Dörtdivan da Ailelere Gelir Kapısı: 40’ar Adet Tavuk Dağıtıldı
Bolu Dörtdivan Belediyesi, Dörtdivan Kaymakamlığı ve İlçe Tarım İl Müdürlüğü tarafından organize edilen kalkınma yardımları kapsamında Dörtdivan ilçemizde yaşayan ailelere, Hayırsever iş insanı Abdullah Başaran’ın sponsorluğunda aile başına 40 yumurta tavuğu dağıtıldı.

Dörtdivanlı Hayırsever iş insanı Abdullah Başaran’ın sponsorluğunda gerçekleşen ‘ilçe kalkınma yardımları’ ilçede birçok aile tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Proje kapsamında ilk etapta dağıtılan 40 adet yumurta tavuğu yanı sıra ilerleyen dönemde yem yardımı da yapılacak.

YUMURTALAR TOPLANIP SATILACAK
Ailelere dağıtılan tavukların yumurtaları haftanın belli günleri toplanarak İstanbul’da satışa sunulacak. Böylelikle ailelere aynı zamanda bir gelir kaynağı sunulacak. Projenin verimli olması durumunda ailelere ikinci ve üçüncü parti olarak tavuk dağıtımına devam edilecek.

YAZARLAR

Tamamı