19.04.2024 07:28:24
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Zina suç sayılsın!

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya, zinanın tekrar suç sayılarak fuhuşun önüne geçilmesi gerektiğini savundu. Manevi yozlaşma ve ahlaki bozulmanın giderek çoğalmasına da dikkat çeken Çetinkaya, “Eğitim Sistemimiz materyalist ve inkarcı eğitim yerine manevi ve ahlaki eğitime geçilmeli” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SİYASET30 Nisan  2016 Cumartesi - 02:53
ÇETİNKAYA, MANEVİ YOZLAŞMA VE AHLAKİ BOZULMAYA DİKKAT ÇEKTİ
Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya, bir basın bildirisi düzenleyerek toplumdaki manevi yozlaşma ve ahlaki bozulmanın giderek çoğalmasına dikkat çekti. Çetinkaya, “Eğitim Sistemimiz materyalist ve inkarcı eğitim yerine manevi ve ahlaki eğitime geçilmeli” dedi.
Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya hazırladığı basın bildirisinde, “Takip ettiğiniz gibi Saadet Partisi, daha ziyade genelde yaşanan olayları ölçü alarak basın açıklamasında bulunur. Bildiğimiz gibi geçtiğimiz hafta Kutlu Doğum Haftası idi. Bizim de en önemli sloganımız Önce Ahlak ve Maneviyat olduğu için bu haftayı önemle ve dikkatle takip ettik. Bizlerin ve toplumun böyle bir haftadan büyük beklentilerimiz var idi. Toplumda kötülük ve ahlaksızlıkların azalması için manevi bir atmosferin oluşmasını dört gözle bekledik. Zira adına düzenlenen Alemlerin Efendisi en güzel ahlaka sahip bir şahsiyetti. Özellikle Müftülüklerimiz bir kısım köylere varıncaya kadar yurt çapında yaygın ve kapsamlı bir program sergilediler. Kendilerini tebrik ediyoruz. Fakat istenilen manevi atmosfer oluşmadı. Sebebi onlar değil zira onlar en büyük gayreti ortaya koydular” 
“SON 10 YILDA %500 ARTMIŞ”
Toplumsal bozulmalara dikkat çeken Çetinkaya, “Sebebi ise toplumdaki manevi yozlaşma ve ahlaki bozulmanın giderek çoğalması. Toplumu ifsat eden sebeplerin git gide yaygınlaşması. Bu konuda hükümetin açıkladığı resmi rakamlara baktığımız zaman açıkça görürüz. Mesela; gençler arasında uyuşturucu kullanma oranı son 10 yılda %500 artmış. Kullanma yaşı ortaokul çağına kadar inmiş. Zina suç olmaktan çıkarılarak Fuhşun önü açılmış. Birtakım Gayri ahlaki davranışlara sahip kişilere dernek kurmalarına müsaade edilerek adeta normal sayılmış. Buna bağlı olarak cinsel istismar ve taciz olayları günlük haberler arasına girmiş. 29 milyon çalışan insanın 26 milyonu bankalara borçlandırılarak faize bulaştırılmış. Böylece maneviyatın temeli aile ifsat edilmiş. TV’lerdeki ahlak dışı programlar engellenmemiş, hasılı Maneviyatı ortadan kaldıran her türlü davranışın önü açılmış. Elbette böyle bir ortamda yapılan Kutlu Doğum Programlarının istenilen tesiri göstermesi mümkün değildir” açıklamasında bulundu.
“PEKİ ÇARE NEDİR?”
Çetinkaya son olarak, “Biz Saadet Partisi olarak diyoruz ki: Önce toplumu ifsat eden her türlü davranışın önüne geçilmeli. Özellikle gençler bundan özenle korunmalı. Zina tekrar suç sayılarak fuhşun önüne geçilmeli. TV’lerdeki gayri ahlaki programlara izin verilmemeli. Her şeyden önemlisi de Eğitim Sistemimiz materyalist ve inkarcı eğitim yerine manevi ve ahlaki eğitime geçilmeli. İşte bu yüzden diyoruz ki Tek çare Milli Görüş. Tek çare Saadet Partisidir. Herkese Saadetler dilerim” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı