29.04.2024 00:34:34
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

YİNE BAŞARDILAR!

Bolu Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu gençleri ülke genelinde düzenlenen "İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi" etkinliğinde bu yılda Türkiye İkinciliğini elde ettiler. Geçtiğimiz yılki başarılarını yineleyerek bu senede Türkiye İkincisi olmayı başardılar.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN20 Ekim  2023 Cuma - 04:53
BU YILDA TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDULAR
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in de katılımıyla Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı Konferans Salonu'nda "İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi ve Ödül Töreni'' gerçekleştirildi. Model uygulamaların tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla gerçekleştirilen ve Okullarda uygulanan başarılı projelerin ödüllendirildiği "İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi'nde, Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu gençleri ''Doğa Mektebi'' projesi ile üst üste iki yıl Türkiye İkincisi oldular.
DEMİRTAŞ "YİNE TÜRKİYE İKİNCİSİYİZ"
Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Tuncay Demirtaş yaptığı açıklamada; “İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi etkinliğinde geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de Türkiye İkinciliği elde etmeyi başardık. Ödülümüzü de karşılama görevinin bize verildiği Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin'in de iştirak ettiği ödül töreninde aldık.
Geçtiğimiz yıl içerisinde okulumuzda gerçekleştirdiğimiz doğa ve çevre dostu etkinlikleri Doğa Mektebi isminde bir proje haline getirerek başvurduğumuz, okullarda uygulanan başarılı projelerin ödüllendirildiği Başarılı Örnekler Sergisinde üst üste ikinci yıl Türkiye İkincisi olma gururunu yaşadık” diyen Demirtaş “Bu gururu bize yaşatan başta proje koordinatörü Fen Bilimleri Öğretmenimiz Hikmet Erdoğan olmak üzere, hem projemizde hem de bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür, ödül alan veya almayan ama bu sergide yer almayı hak eden tüm okullardaki yönetici, öğretmen ve öğrencileri ve ayrıca hepsini ödül törenine götüremesek de okulumuzda her biri bir doğa öncüsü olarak bu etkinliklerde görev alan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Okulumuza hayırlı olsun inşallah” ifadelerine yer verdi.


 

YAZARLAR

Tamamı