19.04.2024 01:01:03
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Yılmaz'dan Ankara Çıkarması..

Ankara'daki Bolulu Bürokratları ziyaret eden Başkan Yılmaz, Bolu Belediyesi Kültür Yayınları serisini bürokratlara hediye etti. Başkan Yılmaz: “Bürokrat hemşerilerimiz, vizyon projelerimize tam destek veriyor” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL21 Ekim  2017 Cumartesi - 01:30
Başkan Yılmaz, Ankara’daki Bolulu Bürokratları Ziyaret Etti
Bolu Belediye Başkanı Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ankara’da resmi üst düzey makamlarda görev yapan Bolulu bürokratlara, iade-i ziyaret gerçekleştirerek, Bolu’nun vizyon projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Bolulu bürokratlara, Bolu Kültür Yayınları Serisi’ni hediye eden Yılmaz, “Bürokrat hemşerilerimizin, Bolu’da başlattığımız vizyon projelerine tam destek verdiğini görmekten büyük mutluluk duydum” dedi.
Başkan Yılmaz, beraberinde Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve İhsan Ağcan ile birlikte Ankara’ya gelerek, her biri Bolu’nun Ankara büroksasisine kazandırdığı veya Bolu aşığı olan bürokratlar Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Selim Argun, Diyanet Dış İlişkiler Genel Müdürü Erdal Atalay, Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Dr.Yüksel Salman, Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş, Orman Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Şahin, Orman Genel Müdürlüğü Başmüfettişi Hasan İsmail Türkyılmaz, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Şaban Yılmaz, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Musa Heybet, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Erol, TİKA Başkan Yardımcısı Mehmet Süreyya Er, Türkiye Jimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Askeri Araç Fabrikaları Genel Müdür Yardımcısı Yakup Evirgen, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürü Ekrem Canalp, Tarım Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Hamdi Tunç ile Türksoy Genel Sekreteri Düsen Kaseinov’u makamlarında ziyaret etti.
Ziyaretleriyle ilgi bilgi veren Yılmaz, “Ankara’daki bürokratlara yaptığımız ziyaretler bir anlamda, Bolulu hemşerilerimize iade-i ziyaret niteliğinde. Bolulu bürokratlarımız memleketlerini sık sık ziyaret ediyorlar, bizler de onları Bolu’ya davet ediyoruz. Dolayısıyla aramızdaki iletişim sürekli olarak devam ediyor. Ancak ilk kez kendilerini Ankara’daki makamlarında ziyaret ettik. Kendilerine Bolu’nun vizyon projelerinde geldiğimiz noktaları detaylıca anlattım, görüş alışverişinde bulunduk. Her biri, projelerimize büyük ilgi göstererek, tam destek verdiklerini söyledi” dedi.
Başkan Yılmaz’ın, ziyaretlerinin ardından hediye ettiği Bolu Belediyesi Kültür Yayınları Serisi ise Bolulu bürokratlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.
Bolulu bürokratlar, Başkan Yılmaz’ın göreve başladığı 2004 yılından bu güne kadar geçen 13 yıl içinde düzenli olarak çıkmasını sağladığı ve sayıları yıl sonuna kadar 60’a ulaşacak Kültür Yayınları’nın, sadece Bolu için değil, tüm Türkiye için de büyük bir hazine olduğunu dile getirdiler.





YAZARLAR

Tamamı