28.04.2024 23:43:40
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Yılın En Çalışkan Belediyesi

Başkan Hamza EFE, “Yılın en çalışkan belediyesi ödülümüzü aldık. Uluslararası Altınay Ödülleri kapsamında Türkiye genelinde belediyemiz yılın en çalışkan belediyeleri arasında yer alarak bu ödüle layık görüldü” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN30 Aralık  2023 Cumartesi - 15:32
Başkan Hamza EFE, “Yılın En Çalışkan Belediyesi Ödülümüzü Aldık”
Bolu Dörtdivan Belediyesi Uluslararası Altınay Ödülleri kapsamında Türkiye genelinde yılın en çalışkan belediyeleri arasında yer alarak "Yılın En Çalışkan Belediyesi" ödülene layık görüldü.
Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE, ödül töreninde “Yılın En Çalışkan Belediyesi” ödülünü alırken yaptığı konuşmada; “Kıymetli hanımefendiler beyefendiler, hepinize bende Köroğlu diyarı Dörtdivan’dan selam ve saygılarımı sunuyorum. Bu geceye hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Dörtdivan Bolu’nun ilçesi. Başkentin batısında, Başkentte 110 Km mesafede, Kartalkaya Kayak Merkezinin dibinde. İstanbul istikametinin Metro tesislerinin hemen soluna baktığınızda bizim şirin ilçemizi görmeniz mümkün. Ben burada hepinizi Dörtdivan’ı görmeye, Dörtdivan’ın doğasını tanımanızı, doğasında vakit geçirmeniz üzere sizleri davet ediyorum. Ben Abidin Özçelik ve ekibine, bu gecede bu ödüle bizleri layık gördükleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun, hayırlı akşamlar diliyorum” dedi. Konuşmanın akabinde ödülünü aldı.

Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE, konuya ilişkin yaptığı açıklamada ise; Yılın en çalışkan belediyesi ödülümüzü aldık. Uluslararası Altınay Ödülleri kapsamında Türkiye genelinde belediyemiz yılın en çalışkan belediyeleri arasında yer alarak bu ödüle layık görüldü. Bu ödülün gerçek sahibi emekleri en yüksek saygıyı hak eden ekip ruhu, istişare ve ortak akıl ile yaptığımız çalışmalar ile ilçemizin fiziksel değişim ve dönüşümü için yaptıkları katma değer ve verdikleri hizmetler ile belediye personelimizdir. Allah hepsinden razı olsun. Yılın en çalışkan belediyesi ödülünü almamıza vesile olan siz 75 bin Dörtdivanlı hemşehrimize teşekkürü ayrıca borç bilirim. Emanetiniz emanetimizdir” dedi.



 

YAZARLAR

Tamamı