16.04.2024 19:28:06
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Yeniçağa da Nezih Bir Ortam.!

Bolu ili Yeniçağa ilçesi Yeniçağa Gölü kenarında nezih bir ortam da kahvaltı imkânı. Yeniçağa Spor Kulübünün işlettiği “Göl Et & Kafe Restorant” da sabah kahvaltısını yapabilir, öğle ve akşam yemeklerini yiyebilirsiniz. Şehrin Stresinden uzak doğa ile iç içe olmak isteyenler Yeniçağa gölüne davet ediliyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL09 Ağustos  2017 Çarşamba - 17:35
Yeniçağa da Stres den Uzak, Yeniçağa Gölü Kenarında Kahvaltı Keyfi..
Bolu ilinin doğusunda yer alan güzel Yeniçağa, il merkezine 38 km uzaklıktadır. D-100 Uluslararası Karayolu ve TEM otoyolu üzerinde olma avantajı ile Başkent Ankara'ya 150 km ve dünyanın başkenti İstanbul'a 280 km mesafededir. Bu iki metropol şehri birbirine bağlayan şirin ilçeden transit geçenler, Yeniçağa Gölü kenarında nostaljik bir kahvaltı yapabilirler.
Yeniçağa Belediyesi tarafından ilçeye sosyal tesis olarak yapılan 3 katlı binanın alt katı lokanta-restoran tarzı olup, üst iki kat da otel amaçlı kullanılabilecek tarzda yapılmıştır.
Yeniçağa ilçesine kazandırılan tesis Yeniçağa Spor Kulübü tarafından “Göl Et & Kafe Restoran” olarak işletilmektedir. Nezih bir ortamda, çamların altında, göl manzaralı kahvaltı yapılabilmektedir. Yeniçağa Merkezi, D-100 Karayolu altında ve Yeniçağa gölüne çok yakın mesafede bulunan tesiste Öğle ve Akşam yemekleri de sunulmaktadır.
Bir hafta sonu şehrin stresinden uzak gün geçirmek isteyenler için güzel bir ortam. Yeniçağa gölü kenarında gezip, yürüyüş yapılabilir. Gölden balık tutarak stres atabilirsiniz.
D-100 Uluslararası Karayolu ve TEM otoyolu üzerinde Yeniçağa'dan geçen Tır, Kamyon, Otobüs, şoförleri de yol yorgunluğunu atıp, sakin dinlenebildikleri gibi çaylarını da yudumlayabilirler.
Yeniçağa Spor Kulübü Başkanı İsmail Biçer; “Yeniçağa Gölü kenarına Yeniçağa Belediyesi tarafından kazandırılan bu tesis spor kulübümüzce işletilmektedir. Yeniçağa gölüne yakın tesisimizde çamların altında Sabah Kahvaltısı, Öğle ve Akşam Yemeği bulunmaktadır. Akşam geç saatlere kadar da yıldızların altında nezih bir ortam da nargile, çay ve kahve yudumlanabilir. Tesisimizde yöresel köy ürünleri kahvaltıları da yer alacak” diyen Başkan Biçer; “Tesisimizin 2. ve 3. Katlarında ise 16 yataklı Otel hizmeti en kısa zamanda verilecektir. Konaklamak isteyen misafirlerimizi ağırlayacağız. Ankara ve İstanbul arasında bulunan şirin ilçemizin merkezinde bulunan bu tesisimize doğa ile baş başa olmak, stres den uzak gün geçirmek isteyen herkesi bekliyoruz. Misafir etmekten onur duyarız” dedi.





YAZARLAR

Tamamı