26.04.2024 17:01:13
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Yeniçağa da Kan Bağışı

Bolu Yeniçağa Kızılay Şube Başkanlığı Kan bağışı çağrısında bulundu. Yeniçağalılar yoğun ilgi göstererek, kan bağışında bulundular.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL12 Ocak  2017 Perşembe - 19:45
Yeniçağalılar Kan Bağışı Kuyruğuna Girdi.
Yeniçağa Kızılay Şube Başkanlığı da; Türkiye genelinde son günlerde yaşanan kan stokunun azalması münasebetiyle Belediye den yapılan anons ile kan bağışı çağrısında bulundu. Yeniçağalılar yoğun ilgi göstererek kan bağışında bulundular.
2000 yılında Yeniçağa Kızılay Şube Başkanlığının kurulduğunu söyleyen Yeniçağa Kızılay Şube Başkanı ve Kurucusu Tevfik Ay "Yeniçağa da ilk kurulduğu yıldan bu yana hizmet vermekteyiz. Sosyal Yardımlarımız sürüdürülmektedir. Muftelif Giyim ve Erzak yardımlarımız ihtiyaç sahibi ailelere devam etmektedir. Kan Bağışlarımız ise periyodik olarak altı ayda bir yapılmaktadır" dedi.

İçinde bulunduğumuz dönemde Kan stoklarının azalması münasebetiyle kan bağışı çağrısında bulunulduğunu hatırlatan Yeniçağa Kızılay Şube Başkanı Tevfik AY "Türkiye genelinde Kan Bağışı kampanyaları sürdürülmektedir. Yeniçağa Kızılay Şube Başkanlığı olarak Yeniçağalılara Kan bağışı çağrısında bulunduk. Yeniçağalı hemşehrilerimiz Kan Bağışı çağrımıza duyarsız kalmayarak kuyruk oluşturup, yoğun ilgi gösterdiler. Sabah 9.00 civarında başladığımız kan alma işlemi Akşam 17.30'a kadar sürdü. Yaklaşık 80-85 Ünite Kan Bağışı oldu. Yeniçağalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum"



 
 

YAZARLAR

Tamamı