29.04.2024 15:25:26
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Yeni Ünite Açılışı Yapıldı

Bolu İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Sağlık Bakanlığının dijital diş röntgen cihaz desteği, İzzet Baysal Vakfının 8 adet diş ünite bağışı ve teknik personellerin emekleri ile 4 yeni diş poliklinik odası Vali Erkan Kılıç'ın ve Vakıf yönetiminin katılımı ile açıldı ve hizmete başladı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR27 Temmuz  2023 Perşembe - 17:40
Bolu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Yeni Ünite Açılışı Gerçekleştirildi
Bolu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde yeni ünite açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Bolu Valisi Erkan Kılıç, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Üyeleri, doktorlar, hemşireler ve idari personel katıldı.
Programda açılış konuşması yapan Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, emeği geçen ekip arkadaşlarına teşekkürlerini dile getirerek, “Büyük desteklerinizle Bolu'da sağlık alanında ilerlemeye, gelişmeye, kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Sağlık Bakanlığımızın da sizin vesilenizle büyük destekleriyle hem bugün dijital röntgen cihazımız hizmete girmiş oldu hem de burası, bu alanımız hizmete başlamış oldu. İzzet Baysal Vakfımıza da bu yapmış olduğumuz diş ünite merkezlerinin işlemesine vesile olacak şekilde diş ünite bağışları sebebiyle ki 8 diş ünitesi bağışında bulundular kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu alanın da en büyük özelliği koridordu, devamında cama bakıyordu. Bu alanı da yine Sağlık Bakanlığımızın Bolu il Sağlık Müdürlüğü de, üniversite hastanemizin teknik personelleri kendi imkânlarımızla sıfır maliyetle böldüler ve burayı hazır hale getirdiler. Böylece 52 diş hekimimiz ve yeterli donanımımızla günlük en az 1000 hastamıza diş hizmetini en iyi şekilde verebilir potansiyele ulaşmış oluyoruz. Kamu kaynaklarını doğru kullanma adına ben bu vesileyle emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“HAYIR YAPMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ”
İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Meterelliyöz, konuşmasında eğitim ve sağlık alanında hayırlar yapmaktan duydukları mutluluğa değinerek, “Büyük hayırsever İzzet Baysal'ın yolunda gitmekten, eğitim ve sağlık alanında hayırlarla devam etmekten çok büyük bir gurur ve mutluluk duymaktayız. Bu sene Sağlık Müdürlüğümüze aldığımız 8 tane diş üniteleriyle beraber 13 kalemde diğer sağlık ekipmanları, bunların çoğu da gelmiş vaziyette. Yaklaşık 4-5 ay önce aldığımız lökosit diğer cihazlarla beraber yaklaşık 9 milyon liralık bir yatırımla katkıda bulunmaktan son derece gururlu ve mutluyuz. İzzet Baysal günlerinde protokolünü imzaladığımız sağlık ocağının da ruhsatını aldık. Bir haftaya kadar da temelini atıp 3 ay içinde de sizlerin kullanımına teslim etmek istiyoruz. Bolumuza hayırlı olsun. Böyle güzel bir merkezide büyük emeklerle çalışır hale getiren önce il sağlık müdürümüze ve sizlere vakıf adına ve Bolulular adına çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.
“VAKFIN HER ALANDA DESTEĞİ VAR
Bolu Valisi Erkan Kılıç, vakfın her alanda destekleri olduğunu ifade ederek, “ İzzet Baysal Vakfı sayesinde ilimizde çok önemli yatırımlar yapıldı. Bunları parasal boyutla ifade etmekte gerçekten zor. 160 civarında tesis ve bunun yanında eğitim bursundan tutun da açılışını yapacağımız diş ünitesinde olduğu gibi sağlık alanında, cihazların temini noktasında, aklımıza gelebilecek her türlü alanda, sağlık ve eğitimle ilgili alanda her türlü desteği bize veriyor. İnsanlarımızın hizmetine sunuyor. Dolayısıyla İzzet Baysal'ı unutmamız mümkün değil” açıklamasında bulundu.
Konuşmaların ardından, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Necdet Eratalar'a plaket takdim etti. Program, kurdele kesimi yapılan ünitenin hizmet alanı gezilmesinin ardından sona erdi. (boluekspres.com)



YAZARLAR

Tamamı