29.03.2024 09:54:17
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Yaşar Çelik Toprağa Verildi

Bolu Yeniçağa'lı Hayırsever iş adamı Yaşar Çelik, Yeniçağalıların, sevenlerinin dua ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. 92 yaşında vefat eden Çelik, Yeniçağa Emine Hatun Camisinde cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Şair Dertli Anıt Mezarlığına defnedildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR11 Mayıs  2019 Cumartesi - 14:11
Hayırsever Yaşar Çelik Dualar ve Göz Yaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı
Bolu'nun tanınmış iş adamlarından Yeniçağalı hayırsever Yaşar Çelik, dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Bir süredir tedavi gördüğü hastanede 92 yaşında yaşamını yitiren hayırsever İş Adamı, Nakliye sektörünün önde gelen isimlerinden Yaşar Çelik, Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde yüzlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna cuma namazına müteakip dualarla uğurlandı. Yaşar Çelik'in restarosyonunu ve çevre düzenlemesini yaptırdığı Şair Dertli Anıt Mezarlığına defnedildi.
Cenaze töreninde Torunu ve Yaşar Çelik Vakfı Başkanı (YAÇEV) Ahmet Kızıltan “Yeniçağa’nın İzzet Baysal’ı İzzetli Dedesi Yaşar Çelik sevenleri hepiniz bu acılı günümüzde bizleri yalnız bırakmadınız, hepinize teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” dedi.

Cenaze törenine; Bolu Valisi Ahmet Ümit, BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Yeniçağa Kaymakam V. Yunus Emre Bayraklı, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Nadir Çelik, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Yeniçağa Müftüsü Ekrem Akmenşen, Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz, Prof. Dr. Mustafa Yaman, Prof. Dr. Aydın Him, Sağlık Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Erol Ayaz, Genel Sekreter Murat Tok, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Tanrıkulu, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Güzel Kurtoğlu, Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Çakır, BAİBÜ Akademik ve İdari Personeli, Torunu Yeniçağa eski Belediye Başkanı ve Yaşar Çelik Vakfı Başkanı (YAÇEV) Ahmet Kızıltan ile Ailesi, Siyaset ve İş Dünyasından çok sayıda isim ile yüzlerce kişi katıldı. Cenaze törenine katılanlar, Ahmet Kızıltan ile Yaşar Çelik Ailesine ve yakınlarına taziye ve başsağlığı dileklerini ilettiler.

Merhum Yaşar Çelik’in Yeniçağa’ya yaptıkları;
Hayırsever Yaşar Çelik memleketi Yeniçağa’ya 2 adet camii (Emine Hatun Camii ve Şahnalar Köyü Camii), 2 adet okul (Yaşar Çelik İlköğretim Okulu ve Mehmet Çelik İlköğretim Okulu), 1 adet kapalı spor salonu (Yaşar Çelik Kapalı Spor Salonu), 1 adet Kütüphane (Yaşar Çelik İlköğretim Okulu Kütüphanesi), 1 adet Yüksekokul (Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu) ve Şair Dertli Anıt Mezar ile Yaşar Çelik Kültür Parkı'nı yaptırmıştır.

 

YAZARLAR

Tamamı