28.04.2024 10:29:50
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Yaşar Çelik Anma ve Teşekkür

Bolu Yeniçağa Yaşar Çelik Vakfı Başkanı Ahmet Kızıltan, “Merhum Büyüğümüz, Hayırsever İşadamı Yaşar Çelik'i İkinci Vefat Yıldönümünde (9-15 Mayıs) hasret ve minnetle yâd ediyoruz” diyen Başkan Kızıltan, telefon ve masaj ile Bolu ve Yeniçağa halkına, yâdımıza iştirak edenlere şükranlarımızı arz ederiz” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR16 Mayıs  2021 Pazar - 02:06
YAÇEV, YAŞAR ÇELİK’İ ANDI VE TEŞEKKÜR ETTİ
Bolu Yeniçağa Yaşar Çelik Vakfı Başkanı Ahmet Kızıltan, mesaj yayımlayarak; “Merhum Büyüğümüz, Hayırsever İşadamı Yaşar Çelik'i İkinci Vefat Yıldönümünde (9-15 Mayıs) hasret ve minnetle yâd ediyoruz” dedi. YAÇEV Başkanı Ahmet Kızıltan mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Merhum Büyüğümüz, Hayırsever İşadamı Yaşar Çelik'i İkinci Vefat Yıldönümünde (9-15 Mayıs) hasret ve minnetle yâd ediyoruz.
Tüm insanlığın saadet ve selameti adına, hayırlar yapmak için dürüstçe ve ibadet aşkıyla çalışmanın nasıl olması gerektiğini, bizlere Yeniçağımıza, Bolumuza ve tüm yakınlarına öğretti.

Kendisi de son nefesine kadar bu uğurda canıyla ve malıyla mücadele etti.
Yeniçağa ve Bolumuza Camii, okul, lise, kütüphane, spor salonu, yüksekokul gibi nice eserler kazandırdı. Bizlere düşen görev, emanet edilen bu eserleri korumak ve geliştirerek yükseltmektir. Yaşar Çelik Vakfı olarak bu şuurla gayretlerimizi sürdürmeye devam etmekte, adını verdiği en büyük eseri olan Yaçev Vakfı'nı her alanda büyütmeye çalışmaktayız.
Bu duygu ve düşüncelerle, bizzat ziyarette bulunan BAİBÜ Rektörü Prof Dr. Ali Şarlı, Rektör Yardımcısı Prof Dr. Samettin Gündüz, Yaşar Çelik MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Bahattin Öztoprak, telefon ve mesajlarıyla bizlere ulaşan Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, Dua ve Kur'an Hatmi Şerifleriyle yâdımıza iştirak eden Müftümüz Hasan Dinç, Ekrem Doğanay Vakfı Başkanı Yahya Doğanay, Emine Hatun Camii Görevlileri İrfan Yamaner, Mustafa Öztürk Bolumuz'un siyasi parti başkanları, sivil toplum kurumu başkanları, eğitim camiası başta olmak üzere tüm Bolu, Yeniçağa halkına şükranlarımızı arzederiz” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı