28.03.2024 14:55:26
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Wing Tai Semineri Düzenlendi

Wing Tai Federasyonu Başkanı Sabri Damar, Hakem Kurulu Başkanı İlker Akbayır ve Teknik Kurul Başkanı Emrah Sarıcaer' in öncülüğünde Bolu'da; Wing Tai hakemlerinin yetiştirildiği, hakemlik ve organizasyon semineri düzenlendi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR07 Temmuz  2020 Salı - 12:51
BOLU’ DA WİNG TAİ SEMİNERİ DÜZENLENDİ
Wing Tai Federasyonu Başkanı Sabri Damar, Hakem Kurulu Başkanı İlker Akbayır ve Teknik Kurul Başkanı Emrah Sarıcaer’ in öncülüğünde Bolu’da; Wing Tai hakemlerinin yetiştirildiği, hakemlik ve organizasyon semineri düzenlendi.

Ankara ve İstanbul'un ardından Bolu'da ilk kez düzenlenen etkinliğe Wing Tai camiasından bir çok önemli isim katıldı. Katılımcılara, uzakdoğu sporları ve Wing Tai konusunda tecrübeli spor adamları Tayfun Kobaş, Hayrullah Mete, İlker Akbayır, Emrah Sarıcaer tarafından hakemlik ve müsabaka organizasyon eğitimi verildi. Ayrıca ücretsiz olan eğitime katılanlara katılım belgeleri verildi.

Wing Tai Federasyonu Başkanı Sabri Damar, "Biz burada hakemlere, hakem olmak isteyenlere bir seminer veriyoruz. Bu seminer ile birlikte de Wing Tai alanında çok başarılı hakemler çıkaracağımızı düşünüyorum. Burada hakem heyetimiz ile birlikte bu semineri verirken hakem adaylarının dikkat etmesi gereken hususları göz önüne alarak konuşuyoruz. Çok değerli hakem arkadaşlarım ile birlikte müsabakalar sırasında hakemlerin gözden bir şey kaçırmamaları için uğraşıyoruz" dedi.




YAZARLAR

Tamamı