28.03.2024 12:11:00
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Wıng Taı Semineri Bolu'da

Bolu da bulunan Wing Tai Federasyonu, Hakem Eğitim Semineri 20 Haziran Cumartesi günü Bolu Belediyespor Kulübü tesislerinde yapılacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR14 Haziran  2020 Pazar - 02:20
WING TAI SEMİNERİ BOLU’DA YAPILACAK
Bolu ilimizde birçok branşta hakemlik ve eğitmenlik görevlerini yürüten İlker Akbayır’ın Hakem Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekte olduğu Wing Tai Federasyonu, Ankara ve İstanbul’da düzenlenen sporcu-antrenör eğitim seminerleri ve aday hakem kurslarının ardından ilimizde ilk faaliyeti olan hakemlik ve organizasyon seminerini 20 Haziran Cumartesi günü düzenliyor.
Bolu da bulunan Wing Tai Federasyonu tarafından yapılan açıklamada; “Sakarya spor camiasından spor kulüplerinde yöneticilik, uzak doğu sporları branşlarında uluslararası hakemlik, milli takım antrenörlüğü ve önemli turnuvalarda organizatörlük görevlerinde bulunmuş tecrübeli spor adamları Tayfun Kobaş ve Hayrullah Mete’nin hakemlik eğitimi vereceği seminere Wing Tai hakemlik belgesine sahip tüm bireylerin ücretsiz katılımına açıktır.
Teorik eğitimin verileceği seminer Bolu Belediyesi Eski Katlı Otopark üstünde bulunan Bolu Belediyespor Kulübü tesislerinde yapılacaktır. Federasyon tarafından görevlendirilen seminer eğitmenlerinin yanı sıra seminerde eğitmen olarak Wing Tai Federasyon Başkanı Sabri Damar, Teknik Kurul Başkanı Emrah Sarıcaer de teorik ve pratik eğitimlere katılacak.
Müsabaka kuralları ve müsabaka organizasyonları hakkında verilecek olan teorik eğitim sonrası Belediyespor savunma sporları salonunda uygulamalı müsabaka hakemlik ve organizasyon eğitimi yapılacaktır” denildi.


 

YAZARLAR

Tamamı