26.04.2024 01:01:45
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Vatandaşın Yanındayız.!

Bolu Dörtdivan Kaymakamlığı Korona virüs salgınının yayılarak vatandaşların hayatını tehdit etmesini engellemek için aldığı önlemler ile Vatandaşların yanında. Kaymakamlık aldığı önlemleri hayata geçirerek, Dörtdivanlılardan uymaları amacıyla sosyal paylaşım ağlarında duyurdu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN31 Mart  2020 Salı - 12:37
Korona Virüs Tedbirleri Hayat Kurtarır
Bolu ili Dörtdivan ilçesinde de Korona Virüs salgınıyla mücadelede Ülkemizde uygulanan Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı’nın almış olduğu kararları uyguluyor. Korona virüs salgınının yayılarak, Dörtdivanlı vatandaşlarımızın hayatını tehdit etmesini engellemek için her türlü tedbiri almış olup, uygulamaya geçerek, sosyal paylaşım ağlarında duyuruyor.

Dörtdivan Vefa Sosyal Destek Grubu Vatandaşın Hizmetinde
Dörtdivan Kaymakamlığından yapılan açıklamada; “Sokağa çıkması kısıtlanan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için oluşturduğumuz Dörtdivan Vefa Sosyal Destek Grubu aracılığıyla vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ulaştırmaya başladık.
65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlıkları olan vatandaşlarımızın sağlık başta olmak üzere tüm temel ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli tedbirler alınmıştır.
İkametlerinden ayrılmalarına kısıtlama/yasaklama getirilen vatandaşlarımız 112, 155, 156 numaraları üzerinden ihtiyaçlarını bildirebileceklerdir” denildi.

Kıymetli Dörtdivanlılar,
Korona virüs salgınının yayılarak vatandaşlarımızın hayatını tehdit etmesini engellemenin en temel yolu vatandaşlarımızın evlerinde sosyal izolasyona geçmeleridir.
İl dışından gelen tüm hemşehrilerimiz, kendiniz, aileniz ve toplumumuz için 14 gün kuralına uyunuz. Korona virüsün başkasından bize bulaşmasını, bizden yayılmasını önlemek kendi davranışlarımıza bağlıdır. Lütfen evimizde kalalım. Risk almayalım.
Lütfen evimizde kalalım. Risk almayalım.
1) Evde geçen süre boyunca ziyaretçi kabul etmeyin.
2) Aile üyelerini korumak için evde kendinizi izole edin.
3) İnsanlarla, özellikle yaşlılar ve kronik hastalıkları olanlarla temas kurmaktan kaçının.
4) Evden çıkmak zorunda kalırsanız mutlaka maske takın.
UNUTMAYIN!  KORONAVİRÜS, ALACAĞIMIZ TEDBİRLERDEN DAHA GÜÇLÜ DEĞİLDİR!
Yusuf Kaptanoğlu
Dörtdivan Kaymakamı


YAZARLAR

Tamamı