28.03.2024 16:34:54
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Vatan Size Minnettardır

Hakkari'de alçak terör örgütü PKK'nın hain saldırısı sonucu yaralanan Dörtdivanlı hemşerimiz Halil Yaman'ı tedavi gördüğü Gata da ziyaret eden Dörtdivan Kaymakamı Tutkan, geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Vatan Size Minnettardır" dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL06 Temmuz  2018 Cuma - 01:40
Kaymakam Gazi Halil Yaman'ı Hastanede Ziyaret Etti.
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, Jandarma Komutanı Atilla Acarer ve Cemaller Köyü Muhtarı İbrahim Yıldız Hakkari’de alçak terör örgütü PKK’nın hain saldırısı sonucu yaralanan 4 askerimizden biri olan Dörtdivanlı hemşerimiz Halil Yaman’ı tedavi gördüğü (GATA) Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti.
Ziyaretde Dörtdivanlı Gazimiz Halil Yaman’ın sağlık durumu, moral ve motivasyonu her geçen gün daha da artıp iyileşmekte olduğu öğrenildi.
Kahraman Gazimiz Halil Yaman’ın yaraları için sinek ısırığı etkisi bile etmediğini söylemesi, Türk milletinin, bu asil milletin evlatlarının asla boyun eğmeyeceğinin en açık ifadesi oldu.

Geçmiş olsun dileklerini ileten Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan "Gazimiz Halil Yaman’ın morali had safhada. Yaraları hızla iyileşip inşallah kısa sürede ayağa kalkacak. Ne kadar şükran ve minnet duygularımızı dile getirsek de şehit ve gazilerimize borcumuzu ödeyemeyiz.
Bugün bir daha anladık ki asil milletimizin evlatları vatanına, devletine, milletine kasteden harici ve dahili düşmanlarına, PKK, FETÖ, DAEŞ, PYD gibi her türlü terör örgütüne karşı boyun eğmeyecektir, canı pahasına vatanını müdafaa edecektir. Allah’a hamd olsun devlet ve millet olarak ele ele geçmişte olduğu gibi bugün de terör örgütlerine geçit vermiyoruz.
Cenab-ı Hak şehit ve gazilerimizden razı olsun. Bu vesileyle başta Gazimiz Halil Yaman olmak üzere tüm gazilerimize Yüce Allah’tan acil şifalar dilerim, vatan uğruna can veren kahraman şehitlerimizi de rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum. Vatan size minnettardır..." dedi.

YAZARLAR

Tamamı