5.05.2024 02:33:41
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Tutkan, Zafer Haftası'nı Kutladı

Bolu ili Dörtdivan ilçesi Kaymakamı Uğur Tutkan; “Şanlı tarihimizin zaferleri vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Sultan Alparslan olmak üzere milleti ve devleti uğruna şehadete erişen kahramanlarımızı rahmet ve şükranla, gazilerimizi de minnetle yad ediyorum” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN30 Ağustos  2018 Perşembe - 14:17
Kaymakam Uğur Tutkan Zafer Haftası’nı Kutladı
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan “Zafer Haftası” dolayısıyla yayımladığı mesajında Zafer Haftasını kutladı. Kaymakam Tutkan mesajında şunları söyledi;
“Bu kutsal toprakların, Anadolu’muzun, vatanımız olmasına sebep olan 1071 Malazgirt Zaferiyle başlayan ve 1922 Büyük Taaruz Zaferi ile sonuçlandığı Ağustos ayının son haftası, büyük bir gurur ve mutlulukla idrak ettiğimiz Zafer Haftası’dır.
Aziz milletimiz tarihin her döneminde olduğu gibi 1071’de de başlattığı kutlu davasını imkânsızlıklar içerisinde Cumhuriyetimizin inşası ile taçlandırmıştır. Şanlı zaferlerimiz tüm cihana Türk milletinin bağımsızlığı, özgürlüğü, istikbali için neler yapabileceğinin ilanıdır.
Aziz milletimiz tarihte sürekli işgalcilerin, dış güçlerin, terör örgütlerinin girişimlerine maruz kalmasına rağmen, asla İstiklal ve istikbalinden taviz vermemiştir. Büyük Taaruz’da Yunan birliklerinin bozguna uğratıldığı gibi 15 Temmuz’da da Aziz milletimiz FETÖ terör örgütü başta olmak üzere tüm terör örgütlerine karşı da aynı kahramanlığı sergileyerek kendi iradesine, millet bağımsızlığına sahip çıkmıştır. Bugün ülkemizin karşı karşıya kaldığı ekonomik saldırılar da zaferlere alışık devletimizin ve Aziz milletimizin zaferiyle sonuçlanacaktır inşallah.
“Size öyle bir vatan aldım ki; ebediyen sizin olacaktır” diyen Sultan Alparslan’ın öncülüğünde kazanılan Malazgirt Zaferi’nin 947. yıl dönümü ve “Ordular ilk hedefiniz Akdeniz’dir, ileri!” diyerek zaferin ilk kıvılcımını başlatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan Büyük Taaruz’un 96. yıl dönümü kutlu olsun.
Şanlı tarihimizin zaferleri vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Sultan Alparslan olmak üzere milleti ve devleti uğruna şehadete erişen kahramanlarımızı rahmet ve şükranla, gazilerimizi de minnetle yad ediyorum.
En kalbi sevgi ve saygılarımla.”





YAZARLAR

Tamamı