9.05.2024 01:23:28
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Tutkan'dan Kurban Bayramı Mesajı

Kaymakam Tutkan; Dörtdivanlı hemşerilerim olmak üzere İslam dünyasının Kurban Bayramı'nı can-ı gönülden tebrik ederim. Mübarek Kurban Bayramının ülkemize, milletimize ve Ümmet-i Muhammed'e saadet, esenlik, rahmet ve bereket getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim" dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN20 Ağustos  2018 Pazartesi - 14:14
KAYMAKAM UĞUR TUTKAN'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan Kurban Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı. Kaymakam Uğur Tutkan Mesajında şu ifadelere yer verdi: 
“Dini ve milli bayramlarımız İslam çatısı altında ümmeti ve milleti birleştiren, kardeşliği pekiştiren, dargınlıkları yok eden ve bizi biz yapan değerleri yeniden hatırlatan önemli günlerdir. Mübarek Kurban Bayramımız, farklı topraklarda, farklı kültürlerde, farklı dil ve ırklarda olan tüm insanlığın zaferi için tek çaredir. Bu kurtuluş kaynağı Bayramımız, tüm İslam alemini ve insanlığı tek çatıda altında toplayabilme gücüne de sahiptir.
Başta Aziz milletimiz olmak üzere tüm medeniyetlerin yeniden doğuşunun, tek ve ortak bir gaye ile hareket etmenin esasları bu bayramlarda mümkündür. Bayramlarımızda bütünleşmeyi, birliği, dirliği, ilerlemeyi, mutluluğu ve heyecanı ailemize, komşularımıza, akrabalarımıza, Dörtdivanımıza ve tüm insanlığa yaymalıyız. En önemlisi yetimleri, öksüzleri, hastaları, yaşlıları ve fakirleri unutmayıp hep birlikte Kurban Bayramını idrak etmeliyiz.
Son olarak bayram ziyaretlerine gidiş ve dönüşlerde trafik kurallarına her zaman olduğundan daha fazla riayet edip; ailemize ve milletimize derin acılar yaşatacak trafik kazalarına sebep olacak ihlallerden kaçınalım. Yollarda kaybedilen zamanın telafisi olur ama kaybedilen hayatların ve çekilen acıların telafisi yoktur. Sevgili gençler unutmayın sizler de birer trafik polisi olarak kırmızı düdüklerinizle trafikte telefonla konuşan, ehliyet kemerini takmayan ve kuralları ihlal eden anne ve babalarınıza ikazda bulunun.
Bu duygularla başta siz kıymetli Dörtdivanlı hemşerilerim olmak üzere İslam dünyasının Kurban Bayramı'nı can-ı gönülden tebrik ederim. Mübarek Kurban Bayramının ülkemize, milletimize ve Ümmet-i Muhammed'e saadet, esenlik, rahmet ve bereket getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim.
Sevgi, hürmet ve muhabbetlerimle.”



 

YAZARLAR

Tamamı