16.04.2024 21:32:05
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Tutkan'dan Dörtdivan Ziyareti

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde görev yapan ve kendisini Dörtdivanlılara sevdiren eski Kaymakam Uğur Tutkan Dörtdivan'a ziyaret de bulundu. Dörtdivan da görev yaptığı süre içerisinde Devleti Millete sevdiren, özünde insan sevgisi, aşkı olan gidişiyle de Dörtdivanlıları üzen Tunceli Nazimiye Kaymakamı Uğur Tutkan Dörtdivanlıları onurlandırdı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN24 Ocak  2021 Pazar - 16:23
Kaymakam Uğur Tutkan’dan Dörtdivan Ziyareti
Bolu Dörtdivan da görev yapan Devleti millete sevdiren, özünde insan sevgisi aşkı olan ve gidişiyle Dörtdivanlıları derinden üzen, gittiği her yerde de izler bırakan değerli Dörtdivan’ın eski Kaymakamı Uğur Tutkan Dörtdivan ziyaretinde bulundu.
Dörtdivanlılarla bir araya gelen Kaymakam Uğur Tutkan, Gerede’ye Kayıpbederine ziyaretde bulunmak için geldiğini ifade ederek, Cuma günü Dörtdivan Kaymakamı Hakan Öznay beyi ziyaret ettiğini ve Akşamüzeri de Dörtdivanlılarla birlikte olduğunu ifade etti.
Akşam da Kadılar Mahallesi Muhtarı Ahmet Eyeci’nin evinde ağırlanan Kaymakam Uğur Tutkan, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe olmak üzere Dörtdivanlılar ile bir araya geldi. Hoşsohbet içinde geçen ziyaret de; Kaymakam Tutkan beyin nezaket ziyareti hazirunu memnut etti. 
Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe; her ne kadar Kaymakam Uğur bey Dörtdivan da fiilen görev yapmasa da Başkent de bürokratik olarak Dörtdivan lehine arkadaşları tanıdıkları vasıtasıyla yardımlarının dokunduğunu ifade ederek, kendisine şahsı ve Dörtdivanlılar adına teşekkür etti.
Nazimiye Kaymakamı Uğur Tutkan “ziyaretden memnun olduğunu ifade ederek, Dörtdivan da güzel anılarım ve dostlarım oldu. Gerede’ye gelmiştim. Dörtdivan’a uğramadan gidemezdim. Dostları ziyaret edip, haspihal ettik. Misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Önemli olan Kubbede hoş seda bırakabilmek. Buna layık olduk ise ne mutluluk. Her zaman gücümün yettiği ölçüde Dörtdivan’a, destek vermeye hazırım. Bu vesile ile de tüm Dörtdivanlılara selamlarımı ve saygılarımı sunarım” dedi.



YAZARLAR

Tamamı