5.05.2024 11:31:57
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Tutkan, 30 Ağustos'u Kutladı

Dörtdivan Kaymakamı Tutkan; ''Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır / Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.'' Coğrafyamızı vatan yapan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle ve şükranla yad ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun..

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN30 Ağustos  2018 Perşembe - 14:32
Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şunları söyledi;
30 Ağustos, Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın Başkomutanlığında yürütülen Meydan Muhaberesi ile İstiklal Mücadelemizin muvaffakiyete erdiği hakimiyet-i ve gurur-u milliye zaferlerimizin başatlarındandır.
96. yıldönümünü büyük bir gururla kutladığımız 30 Ağustos Zaferi, bağımsızlık, millet ve toprak bilinciyle temayüz eden mücadele ruhunun en ihtişamlı göstergesidir. Bu zafer, en ağır ve yokluk şartlarında dahi Gazi Mustafa Kemal Paşa ve silah arkadaşlarının öncülüğünde, ordumuzun, milletle kenetlenerek işgal birliklerine, düşmanlara karşı tarihte yeniden dirilişimizin, küllerimizden adeta yeniden doğuşumuzun ve hiçbir güç tarafından zincirlere vurulamayacağımızın destansı belgesidir.
30 Ağustos Zaferi'nin 96 yıldır, dünyaya mesajı şudur: Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milleti ile yek vücuttur. Ülkemizin ve milletimizin birliğine, dirliğine, kardeşliğine ve geleceğine hiçbir zeval verilemeyeceğinin somut kanıtıdır. 30 Ağustos ruhunun bitmediğini Aziz milletimiz tarihin her safhasında bütün dünyaya göstermektedir. Bu zafer, binlerce yıldır her türlü tehditi bertaraf etmiş ecdadımızdan devraldığımız bu bayrağın inşallah daimi surette dalganacağının en güzel örneğidir.
Bu duygu ve düşüncelerle dizede ifade edildiği üzere ''Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır / Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.'' Coğrafyamızı vatan yapan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle ve şükranla yad ediyorum.
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.





YAZARLAR

Tamamı