25.04.2024 18:51:14
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Turnuvanın İlk Toplantısı Yapıldı

Bolu Dörtdivan Belediyesi'nin desteğiyle Dörtdivanspor tarafından organize edilecek olan ve bu yıl dördüncüsü düzenlenecek futbol turnuvası ilk istişare toplantısı, Dörtdivanspor Kulüp binasında gerçekleştirildi. Toplantıda istişare edilen konular katılanların çoğunluk oylarıyla karara bağlandı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN06 Mayıs  2019 Pazartesi - 01:38
FUTBOL TURNUVASI İLK İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan ve Dörtdivan Belediyesi’nin desteğiyle Dörtdivanspor tarafından organize edilecek futbol turnuvası istişare toplantısı, Dörtdivanspor Kulüp binasında gerçekleştirildi.
İstişare toplantısına, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Dörtdivanspor Başkanı Kadir Biçer, Dörtdivanspor Yönetim Kurulu Üyeleri ve takım temsilcileri katıldı.

Toplantıda istişare edilen konular katılanların çoğunluk oylarıyla karara bağlandı. Buna göre bu yıl düzenlenecek turnuvada şu kararlar alındı;
1- Her takım 24 oyuncu yazabilecek ve bunlardan 18’i maç kadrosunda yer alabilecek.
2- Üç yabancı kuralı devam edecek. Ancak Dörtdivan’da görev yapan memurlar ile ikameti en az bir yıldan fazla süre ile Dörtdivan’da bulunan Dörtdivanlı olmayan oyuncular yabancı statüsüne tabi olmayacaklar.
3- Ofsayt kuralı uygulanmayacak.
4- Kaleciye geri pas verilemeyecek
5-Maçlar 35’er dakikalık iki devre halinde oynanacak
6- Kasıtlı olarak maça çıkmayan takımlar, bir yıl turnuvaya katılamayacak
7- Turnuvaya katılım bedeli 1000 TL. olarak kabul edildi. Bu bedel başvuru aşamasında Dörtdivanspor hesabına bağış olarak yatırılacak.
Kaynak: dortdıvandaılynews.com


 

YAZARLAR

Tamamı