27.04.2024 01:59:27
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Traktörle Hizmete Devam..

Bolu Dörtdivan Belediyesi'nin doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda başlattığı çalışmaların üçüncü gününde skandal bir olay yaşandı. Dörtdivan Daily News'in haberine göre Bozuk satıhlara dökülen sıcak asfaltı ezmek için Kaymakamlığa ait silindiri kullanmak isteyen Dörtdivan Belediyesi'ne Dörtdivan Kaymakamlığı silindiri kullandırtmadı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN14 Mayıs  2020 Perşembe - 01:23
KAYMAKAM SİLİNDİRİ KULLANDIRTMADI
BELEDİYE TRAKTÖRLE HİZMETE DEVAM ETTİ
Bolu Dörtdivan Belediyesi’nin doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda başlattığı çalışmaların üçüncü gününde skandal bir olay yaşandı. Bozuk satıhlara dökülen sıcak asfaltı ezmek için Kaymakamlığa ait silindiri kullanmak isteyen Dörtdivan Belediyesi’ne Dörtdivan Kaymakamlığı silindiri kullandırtmadı.

Bolu Dörtdivan Belediyesi Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların mağdur olmaması için şehir merkezinde bozulan yolları düzeltmek için çalışma başlattı. Çalışmaların üçüncü gününde tedarik edilen sıcak asfalt bozuk alanlara döküldükten sonra sıra silindir yapmaya geldiğinde, Dörtdivan Kaymakamlığı sahadaki silindiri Belediye’ye kullandırtmadı. Bunun üzerine Dörtdivan Belediyesi sıcak asfalt donmadan işi bitirmek için traktörlerin arkasına takılan ve tarla ekiminde kullanılan silindiri kullandı.

Edinilen bilgiye göre Kaymakamlığın yazışma yapılmadığı için silindiri aldığı iddia edilirken konuya ilişkin Dörtdivan Daily News’e açıklama yapan Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe ise bu iş için on beş gün öncesinde İlçe Özel İdare Müdürlüğü’ne bilgi verildiğini söyledi. Başkan Hamza Efe; “Dörtdivan Kaymakamlığı da halka hizmet eden resmi bir kuruluş, Dörtdivan Belediyesi de. Halka hizmet için uğraşırken devletin bir başka kurumunun engel olması son derece düşündürücü. Çünkü o sıcak asfalt halkın parası ile alındı. Eğer hemen silindir yapılmaz ise olduğu yerde donar. Biz köylere vidanjör gönderirken Kaymakamlığın yetki alanı demiyoruz halka hizmet için gönderiyoruz. Ancak Kaymakamlığın bu tutumunu anlamak mümkün değil. Bu tutumu kınıyorum. Biz silindiri şahsi işimizde değil bu milletin hizmetinde kullanacaktık.” dedi.

Bu arada Dörtdivan Belediyesi traktörle silindir işlemi yaparken, Kaymakamlığın silindiri de Kaymakamlığın yanında boş bir şekilde duruyordu. Bizim fotoğraf çekmemizin ardından bulunduğu yerden kaldırılması dikkat çekti.
Haber: dortdıvandaılynews.com


 

YAZARLAR

Tamamı