25.04.2024 18:00:47
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Tozlu, Ziyaretlerde bulundu

Dörtdivan Kaymakamı Ahmet Tozlu, göreve başlamasının akabinde ayağının tozu ile Dörtdivan Çavuşlar İlkokulu ve Dörtdivan Esnafları ile Gazi ve Şehit Ailelerini evlerinde ziyaret etti. Ziyaretlerde Kaymakam Tozlu, dertlerini dinleyip, notlar alırken bir istekleri olup, olmadığını sorup, her zaman yanınızdayız dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN04 Ekim  2018 Perşembe - 18:38
KAYMAKAM TOZLU, AYAĞININ TOZUYLA ZİYARETLERDE BULUNDU
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Ahmet Tozlu görevine başlar başlamaz, ayağının tozu ile ilk önce Gazi ve Şehit Ailelerini evlerinde ziyaret edip, dertlerini dinledi. Akabinde Dörtdivan Çavuşlar İlkokuluna giderek, öğrenciler ile buluştu. Dörtdivan esnafını da ziyaret eden Zorlu, onlarla tanışıp, sohbet ederek, dertlerini dinledi.
Ziyaretlere; Dörtdivan İlçe Jandarma Komutanı Cengiz Kef, İlçe Emniyet Amiri Oktay Karaoğlu, İlçe Yazı İşleri Müdür V. Ayhan Barbutçu, İlçe Müftüsü Bekir Engin ve SYDV Müdürü Selma Bulut katıldı.

Dörtdivan Kaymakamı Ahmet Tozlu, Gazi ve Şehit Ailelerinin evlerine yaptığı ziyaret de dertlerini dinleyerek, bir istekleri olup, olmadığını sordu.
Dörtdivan da Kıbrıs Gazileri Süleyman Gökdağ, Remzi Altındağ, Durmuş Değercan, Halit Değercan ile Kore Gazileri Hüseyin Bilgin, Ahmet Arslandoğdu ve Şehit Zeynel Değercan’ın kardeşi İsmail Değercan ve Annesi Hikmet Değercan ziyaret edildi.
Gaziler ve Şehit yakınlarıyla bir süre sohbet eden Dörtdivan Kaymakamı Ahmet Tozlu, gazi ve şehit yakınlarının bir istekleri olup olmadığını sorarak gerekli notları aldı.
Kaymakam Tozlu, ziyaretinin sonunda Devlet olarak her daim yanlarında olduklarını ve ihtiyaç anında hiç tereddüt etmeden sorunlarını dile getirebileceklerini, taleplerini iletebileceklerini ifade ederek; bunun kendileri için de hem bir vazife hem bir borç olduğunu ifade etti.

Kaymakam Ahmet Tozlu, Çavuşlar İlkokulunda Öğrenciler ile bir araya geldi.
Kurumları ziyaret etmeye devam eden Kaymakam Ahmet Tozlu, Bu kapsamda Çavuşlar İlkokulunda öğrencilerle buluşarak, tek tek sınıfları gezdi. Bir süre öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Tozlu, daha sonra öğretmenlerden bilgi aldı ve onlara eğitim öğretim yılında başarılar diledi. Ayrıca okulda bir dizi incelemelerde bulunan Kaymakam yemekhane, kalorifer tesisatı gibi diğer hususlar hakkında da okul yönetiminden bilgi aldı ve notlar tuttu.
Kaymakam Ahmet Tozlu, Öğrencilerimiz geleceğimiz, öğretmenlerimiz ise o geleceğin mimarları olduğu vurgusunu yaparak, okullarımızla yakından ilgilenmeye devam edeceğini ifade etti.

Dörtdivan esnafını tek tek gezen Kaymakam Tozlu onlarla tanışıp, sohbet etti.
Tek tek dükkânları gezen Kaymakam Tozlu, esnaflarla tanıştı ve onlarla sohbet etti. Bir sorunları olduğunda kapısının her zaman açık olduğunu ifade ederek, esnaflara hayırlı bereketli kazançlar ve işlerinde başarılar dileyip, ziyaretleri sonlandırdı.




YAZARLAR

Tamamı