29.03.2024 03:42:52
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Tekemen, Dağ Evlerini İnceledi

Bolu İli Kıbrıscık ilçesinde, Belediye tarafından yapımına devam edilen dağ evlerinde Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen incelemelerde bulundu. 10 adet olan Köroğlu Dağ Evlerinin sayısı bu yıl 15 e çıkarılacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR02 Temmuz  2020 Perşembe - 01:13
Başkan, Yapımı Devam Eden Köroğlu Dağ Evlerini İnceledi
Bolu Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen’in talimatları sonrası dağ evlerinin sayısının artırılması için çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Emin Tekemen, Belediye ekiplerince yapımına devam edilen yeni dağ evlerinde incelemelerde bulundu. Tekemen Şubat ayında yaptığı açıklamada, daha önce 10 adet olan Köroğlu Dağ Evlerinin sayısının bu yıl 15 e çıkarmak için çalışmaların başlatıldığını bildirmişti.

“Turizm Potansiyelimizi Artırmayı ve Ekonomik Canlanmayı Hedefliyoruz”
Kıbrıscık’ın turizm potansiyelini artırmak için çalıştıklarını belirten Tekemen, “İlçemizde yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar neticesinde gerek turizm potansiyelimizi artırmak gerekse ekonomik canlanmayı sağlamayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda öncelikle ilçemize daha fazla ziyaretçi çekebilmek adına Köroğlu Dağ Evlerimizin sayısını artırma kararı aldık. Akabinde çalışmalara ivedi bir şekilde başlayarak bugün yeni dağ evlerimizi tek tek hizmete sokmaya başladık. Turizmde yakalayacağımız ivme ile ilçe ekonomimizin de canlanacağına inanıyoruz. Belediye olarak çalışmalarımızı gece-gündüz hem programımız dâhilinde hem de ilçe halkımızın talepleri doğrultusunda sürdüreceğiz” dedi.




YAZARLAR

Tamamı