29.03.2024 01:09:34
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Sülük, Hacamat Tedavisi Olabilirsiniz

Ziyaretimizde, Başhekim Erdal Dilekçi, GETAT Merkezi hakkında bilgiler verdi. Bolu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üniversite ünitesinde faaliyete geçirilen GETAT Merkezinde Sülük, Hacamat (kupa), Ozon, mezoterapi, Hipnoz uygulamaları ile Akupunktur tedavileri yapılıyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SAĞLIK04 Ekim  2018 Perşembe - 02:00
Geleneksel Tedaviler, GETAT Merkezinde Steril ve Sağlıklı Koşullarda Yapılıyor
Bolu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erdal Dilekçi beyi makamında ziyaret ettik. Ziyaret de geçtiğimiz günlerde Hastane bünyesinde açılan GETAT (Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları) Merkezi hakkında bilgiler aldık. Yüzyıllardır kültürümüzde olan geleneksel tedavilerde hangi tedaviler yapılıyor?, nasıl başvurulacak?
Bolu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erdal Dilekçi sorularımıza yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi.
Hacamat-Kupa, Sülük, Ozon Terapi, Mezoterapi ve Hipnoz Tedavileri Merkezimizde..
“Hastanemiz bünyesinde kurulan GETAT Merkezimizde 2 yıldır verilen akupunktur hizmetinin yanında şimdi de hacamat-kupa uygulaması, sülük tedavisi, ozon terapi, mezoterapi ve hipnoz tedavileri de uygulanacaktır. İlimizde bu konuda fazlaca talep olduğunu biliyoruz ve bu yönde en iyi fiziki ve teknik koşullarda hizmet vermeye başladık.
Modern tıbbın tüm gelişmiş tedavilerinin yanı sıra yüzyıllardır kültürümüzde olan geleneksel tedavilerin steril ve sağlıklı koşullarda profesyonel uzman kişilerce tedavileri uygulamaları artık hastanemiz bünyesinde olacak. GETAT (Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları) Merkezi Türkiye’deki 20 merkezden biri konumunda olup, tamamıyla bağışçı desteğiyle kurulmuştur. Merkezimizde Acil Tıp Uzmanı Dr. Özgür Aslan tarafından Sülük, Hacamat (kupa), Ozon, mezoterapi, Hipnoz uygulamaları ile Dr. Nuran Parlak tarafından ise Akupunktur ve Hacamat (Kupa) uygulaması da yapılmaktadır” dedi.
Muayene ve Uygula hakkında da bilgi veren Başhekim Dilekçi, Hastanemiz üniversite ünitesinde muayene olduktan sonra işlem için bilgilendirme yapılıp, kişiye randevu veriliyor ve randevu gününde hastaya tedavi için gerekli işlemlerin uygulandığını söyledi.





YAZARLAR

Tamamı