25.04.2024 22:36:04
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Şu Çılgın Bolulular..

Çılgın Bolulular ülke gündemine damgasını vurmaya devam ediyor. Küçük şehirde doğup büyük işlere imza atan hemşerilerimiz gururumuz ve övünç kaynağımız oldu. İşte son günlerin çılgın Boluluları kimler mi? Burak Çobanoğlu, Sarp Can Köroğlu, Furkan Yaman ve Erkan Adıyaman..

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR25 Eylül  2018 Salı - 23:03
Bolulular Son Günlerin En Popülerleri
Kategorilerinde başarı göstererek otoritelerin dikkatini çeken hemşerilerimiz 80 milyonun içinden zirveye koşuyorlar.
İşte son günlerin en çılgın Boluluları…
Burak Çobanoğlu…
İstanbul Pendik’te düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası, Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri yarışmasında 1995 doğumlu Bolu Gençlik Merkezi Spor Kulübü sporcusu Burak Çobanoğlu Kaslı Erkekler Fizik Kategorisinde 20 kişi arasından birinci geldi. Yaş olarak kategorinin en küçüğü olmasına rağmen rakiplerini eleyerek Türkiye birincisi olan Çobanoğlu, büyük bir başarının da sahibi oldu.
Sarp Can Köroğlu…
Geleceğin Köroğlu’su olmaya aday 1990 Bolu doğumlu Sarp Can, Elde var Hayat dizisiyle başladığı oyunculuk hayatında gösterdiği performansla dikkatleri çekmeye başardı ve ardından Adını Feriha Koydum, Kurt Seyit ve Şura ve Güneşin Kızları dizilerinde rol aldı. Star Tv ekranlarında yayınlanan Paramparça dizisinin kadrosuna dâhil olarak ve Pars karakterini canlandırdı. En son olarak Fox tv de yayınlanan yasak elma dizisine “Kemal” karakteriyle dâhil oldu.
Furkan Yaman…
Youtube kanalında yaklaşık 2.800.000 takipçisi olan 1999 Ankara doğumlu olup, Bolu/Dörtdivan Nüfusuna kayıtlı İnternet Fenomeni Youtuber Furkan Yaman Türkiye’nin en prestijli ödülü olan, Pantene Altın Kelebek Ödülleri için bu senenin aday kategorisinde yerini aldı. Furkan Yaman HD kanalıyla GTA 5 Gerçek Hayat, GTA 5 Videoları, Cezalı Oyunlar, Günlük Vloglar, Outlast, Tadım Videoları, CS:GO Videoları, Challange, Vlog, Eğlence Tarzı Videolar çekerek binlerce izleyicisinin karşısına çıkıyor.
Furkan Yaman'ın Youtube Kanalı için Tıklayın
Erkan Adıyaman…
Kebap 14 ismiyle marka olan Erkan, Bolu’da üretip geliştirdiği Atom sütlacı ile çılgın Bolulular listemizde. Bolu ya özel Manda sütü ve Kıbrıscık ilçemizin pirincinden patentini alarak ürettiği Atom sütlaç ünlü gurmelerden tam not alıyor. Bunun yanı sıra geçen hafta biricik oğlu Çağan’ın sünnet düğünü esnasında oyun havaları eşliğinde sergilediği performansla parmak ısırtan Adıyaman’ın her yörenin melodilerine ayrı ayrı gösterdiği figürler hayran bıraktı. Karşısına geçenler en fazla 2 dakika dayanabilirken aynı zamanda oyun havaları kursu görmüş oldular.
Haber Kaynağı: kargatepesi.com





YAZARLAR

Tamamı