8.05.2024 07:31:40
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Spor Kompleksi Genişletiliyor!

Başkan EFE, “Seçim beyannamesindeki projeleri arasında yer alan ve bu sene başında Gençlik ve Spor Bakanlığından aldığı proje desteği ile Dörtdivan Şehit Polis Yaşar Doğançay Spor Kompleksinin soyunma odaları ve dinlenme alanları ile genişletilmesi projesinin inşaat temelini atarak, hayırlara vesile olsun” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN24 Nisan  2021 Cumartesi - 01:25
Dörtdivan Şehit Polis Yaşar Doğançay Spor Kompleksi Genişletiliyor
Seçim beyannamesindeki projeleri bir bir hayata geçiren Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE, “Seçim beyannamemizdeki projelerimiz arasında yer alan ve bu sene başında Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan aldığımız proje desteği ile Dörtdivan Şehit Polis Yaşar Doğançay Spor Kompleksinin soyunma odaları ve dinlenme alanları ile genişletilmesi projemizin inşaat temelini attık” dedi.

Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Dörtdivan Şehit Polis Yaşar Doğançay Spor Kompleksi'nin sosyal tesislerinin temel atılması ilgili facebook sosyal paylaşım sayfasında yaptığı açıklamada; “Yaprak bile kımıldamayan bir ilçede her altı ayda bir temel atan belediyeciliği bize nasip eden Rabbimize şükürler olsun. 50 bin Dörtdivanlı hemşehrimizin ve bir o kadar da kalbi Dörtdivan için atan gönül dostlarımızın duaları ile atacağımız daha nice temel atma törenlerine ve ortaya koyacağımız nice eserlere inşallah” diyen Başkan EFE; “Geçtiğimiz günlerde yüklenici firma ile ihale sözleşmesini imzaladığımız Şehit Yaşar Doğançay spor kompleksinin sosyal binasının (soyunma odası, kafe, mescit) bugün temelini attık. Hayırlara vesile olsun” ifadelerine yer verdi.

 



YAZARLAR

Tamamı