15.05.2024 20:32:52
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Seyricek Yaylasında Yangın!

Bolu Dörtdivan'a bağlı Seyricek Yaylası'nda dün gece saatlerinde yangın meydana geldi. Yangın kısa sürede alev topuna dönerken korku dolu anlar yaşandı. Alevler, kısa sürede büyüyerek iki yayla evi, iki ahır ve bir samanlığın yanmasına sebep oldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN05 Eylül  2020 Cumartesi - 01:43
Dörtdivan da İki Yayla Evi, İki Ahır ve Bir Samanlık Yandı
Bolu’nun Dörtdivan ilçesi Seyricek Yaylası’nda dün çıkan yangında iki yayla evi, iki ahır ve bir samanlık yanarak, kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgiye göre, Dörtdivan’a bağlı Seyricek Yaylası’nda dün gece saatlerinde bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın meydana geldi. Yangın kısa sürede alev topuna dönerken korku dolu anlar yaşandı. Yangını gören vatandaşlar İtfaiye Ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine Seben, Dörtdivan ve Gerede İtfaiyesi ile Bolu Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında can kaybı yaşanmazken iki yayla evi, iki ahır ve bir samanlık tamamen yanarak, kullanılmaz hale geldi. Ahırda bulunan samanlar da tamamen yandı. Yangının çıkış sebebi için inceleme başlatıldı.


 

YAZARLAR

Tamamı