6.05.2024 06:31:54
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Seben'e Dev Müjde!

"Herşeydahagüzelsebeniçin" diyen Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak müjdeli haberi verdi. Bolu Kartalkaya Doğal Kaynak Suyu markasıyla kurulacak olan su fabrikası Seben'e istihdam ve gelir açısından büyük katkı sağlayacak. 3 Milyon 154 bin maliyetli projenin 1 Milyon 600 bin lirası MARKA tarafından karşılanacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR06 Ağustos  2021 Cuma - 18:33
BAŞKAN KAVAK, MÜJDELİ HABERİ VERDİ
Bolu Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak uzun süredir uğraştığı Seben Kartalkaya Kaynak Suları Su Fabrikası projesi için Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) dan 1 Milyon 600 bin lira hibe almayı başardı.
Bolu Kartalkaya Doğal Kaynak Suyu markasıyla kurulacak olan su fabrikası Seben’e istihdam ve gelir açısından büyük katkı sağlayacak. 3 Milyon 154 bin maliyetli projenin 1 Milyon 600 bin lirası MARKA tarafından karşılanacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak; "Herşeydahagüzelsebeniçin" diyerek 2019 Mart ayında bir yola çıktım. Ama bu yolda yalnız değildim. Arkamda dağ gibi duracaklarına emin olduğum, her konuda fikir alışverişi yaptığım kıymetli büyüklerim ve eş dostumla. Derdimiz hep memleket… Seben’e “Su Fabrikası” açma projemden bahsettim ve hemen bir istişareye giriştik. Nasıl yapabiliriz? diye…Kolay olmadı evet ama hiç vazgeçmedim. Çünkü inandığım yolda yürüdüm. Seben’den bir heyetle Aydın / Bozdoğan ilçesine teknik bir inceleme gezisi yaparak kolları sıvadık. Bugün ise bu çabamızın sonuçsuz kalmadığını “Kader gayrete aşıkmış ”sözünün bir kez daha doğru olduğunu, aldığımız müjdeli haber ile ispatladık. MARKA’dan (Doğu Marmara Kalkınma Ajansı) müjdeli haber geldi. 1.600.000 TL hibe Su Fabrikası yapımı için verilecek.

Seben Kartalkaya Kaynak Suları Su Fabrikası’nın ilçemize kazandırılması için desteklerini bizden esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a Bolu Valimiz Ahmet Ümit’e, Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Fatih Metin’e, Ak Parti il Başkanımız Suat Güner’e, Ak Parti Milletvekillerimiz Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’ye Doğu Marmara kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu’na, Fuska Su genel Müdürü Fatih Kandemir’e, Çene Su Genel Müdürü Cumhur Seferoğlu’na, Seben Ak Parti İlçe Başkanı Fehmi Çınar’a, İl Genel Meclis Üyelerimiz İsmail Akman ve Hüseyin Özçelik’e, her kararı oy birliği ile aldığımız Belediye Meclis Üyelerimize, Seben Ak Parti Teşkilat Üyelerine ve tabi ki projeyi yazması için ricada bulunduğumuz bizi her zaman olduğu gibi geri çevirmeyen kıymetli hemşerim Burcu Şimşek’e çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın da dediği gibi; inandığım yolda memleketim için yürümeye devam edeceğim” dedi.
(Kaynak: memleketimbolu.com)


 

YAZARLAR

Tamamı