25.04.2024 02:50:58
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Saygı ve Minnetle Anıyoruz!

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde demokrasi şehitleri için mevlit okutuldu Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, "Demokrasiye, milli iradeye ve anayasal düzene sahip çıkmak adına canı pahasına mücadele veren şehitlerimizin adı demokrasi tarihine altın harflerle yazılacaktır" dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL24 Temmuz  2016 Pazar - 18:32
Dörtdivan'da Demokrasi Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu
Dörtdivan Belediyesi, 15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişiminde yaşamını yitiren demokrasi şehitleri için mevlit okuttu.
Dörtdivan Belediyesi, 15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişimine karşı çıkan ve bunun bedelini canlarıyla ödeyen 200'ün üzerindeki demokrasi şehidi için Merkez Camii'nde mevlit okuttu. Cuma günü saat 11:30 okutulan mevlide Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, İlçe Kaymakamı Akın Karagöz, Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, ilçe Jandarma Komutanı, Emniyet Amiri, AK Parti İlçe Başkanı, İl Genel Meclis üyeleri katıldı. Mevlid-i Şerife Dörtdivanlıların da ilgisi çok yoğun oldu.

15 Temmuz gecesi yaşamını yitiren demokrasi şehitleri için okutulan mevlide katılan Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu; "Demokrasiye, milli iradeye ve anayasal düzene sahip çıkmak adına canı pahasına mücadele veren şehitlerimizin adı demokrasi tarihine altın harflerle yazılacaktır. Bu cennet vatanı bize mekân eyleyen tüm şehitlerimizin, 15 Temmuz gecesi demokrasinin işlemesi ve yürümesi için canlarını feda eden, darbeye karşı canlarını hiçe sayan tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun, hepsini saygı ve minnetle anıyoruz" diyen Başkan Uzunoğlu "Hain saldırıda can siperhane direnerek yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar, sağlıklı günler temenni ediyoruz. Aile efradına ve yakınlarına da sabırlar temenni ediyoruz" dedi.





 

YAZARLAR

Tamamı