28.03.2024 20:32:35
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Şampiyonlar Kupalarını Aldı!

Cimnastikte Türkiye Şampiyonluğuna ulaşan, Bolu Spor Lisesi ile Bolu Anadolu Lisesi kupalarını Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, Bolu Cimnastik Spor Kulübü Başkanı, emekli İl Müdürlerimizden Saip Garipoğlu ve Şube Müdürü Ramazan Demir'in elinden aldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR12 Haziran  2016 Pazar - 03:36
TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI KUPALARINI ALDI
Okul Sporları Artistik Cimnastikte Türkiye Şampiyonları kupalarını aldı.
Geçtiğimiz günlerde Konya’da düzenlenen Okul Sporları Artistik Cimnastik Türkiye Birinciliği müsabakalarında Türkiye Şampiyonluğuna ulaşan okullara kupaları teslim edildi.
Genç kızlar ve genç erkekler kategorilerinde rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonluğuna ulaşan, Bolu Spor Lisesi ile Bolu Anadolu Lisesi kupalarını Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, Bolu Cimnastik Spor Kulübü Başkanı, emekli İl Müdürlerimizden Saip Garipoğlu ve Şube Müdürü Ramazan Demir’in elinden aldı.

Okul idarecileriyle öğretmenlerinin katılımıyla Murat Canbaş Cimnastik Salonunda gerçekleştirilen törende, genç kızlarda Türkiye Birincisi olan Bolu Spor Lisesi’nin kupası Okul Müdürü Çetin Akçay’a, genç erkeklerde Türkiye Birincisi olan Bolu Anadolu Lisesi’nin kupası ise Beden Eğitimi Öğretmeni Bülent Sütçü’ye teslim edildi. Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (TOHM) bünyesinde çalışmalarına devam eden ve okullarını temsilen katıldıkları yarışmada dereceye giren sporcular da Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından spor malzemesiyle ödüllendirildi.


 

YAZARLAR

Tamamı