25.04.2024 10:19:21
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Proje Toplantılarına Devam

SÜRKAP Proje toplantıları devam ediyor. Sürdürülebilir Kalkınma Platformu, proje toplantılarının birini daha geçtiğimiz günlerde Ankara da yaptı. Dünya Yaşlılık Yılı, Ekim 2019 Ekim 2020, Dünya Yaşlılık Kurultayı, İpek Yolu Sağlık Rotası Projesi, İbni Sina Enstitüsü ve Dünya Yaşlanma Konseyi projeleri hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR17 Ekim  2019 Perşembe - 01:36
SÜRKAP Proje Toplantıları Devam Ediyor
Sürdürülebilir Kalkınma Platformu proje toplantıları devam ediyor. Sürdürülebilir Kalkınma Platformu (SÜRKAP) proje toplantılarından birini daha geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleştirdi.
Toplantı ile ilgili SÜRKAP’tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sürdürülebilir Kalkınma Platformu Başkanı Mehmet Bilgin Başkanlığında Danışmanımız Demet Ağaoğlu ile proje toplantıları yapılarak Ankara, Bolu, Düzce illerimiz ve ilçelerimizde ‘hangi projelerimiz hayata geçirebiliriz?’ konularını masaya yatırdık. Yoğun olarak proje toplantılarımıza devam ediyoruz. Dünya Yaşlılık Yılı, Ekim 2019 Ekim 2020, Dünya Yaşlılık Kurultayı, İpek Yolu Sağlık Rotası Projesi, İbni Sina Enstitüsü ve Dünya Yaşlanma Konseyi projelerini Dr. Kemal Aydın beyin sunumuyla dinleyerek, iş birliği ve güç birliği konularımızı konuştuk.

Birbirinden kıymetli başkanların yer aldığı toplantıda, Gerontolog, Sosyal Geriatri Uzmanı, Dünya Kalkınma Konseyi Genel Başkanı Dr. Kemal Aydın Dünya Yaşlılık Yılı münasebeti dolayısıyla bir sunum yaparken, TV Programcısı/Gazeteci/Sosyolog Tuba Nergiz ER yaptığı çalışmalardan bahsetti.
Program sonrası oldukça verimli kararlar alındı. Ankara, Bolu ili ve ilçelerimizde hayata geçirilebilir projelerimizin üzerinden gidilerek kısa ve uzun zaman diliminde atacağımız adımlarımızı ve yol haritamızı belirledik. Ulusal ve uluslararası projelere dair bilgi alışverişinde bulunduk. Yaptığımız ve yapacağımız faaliyetlerden bahsederek ortak paydalarda buluştuk, bizlerle beraber olan dernek başkanlarımıza üyelerimize teşekkür ederiz.”


 

YAZARLAR

Tamamı