4.05.2024 08:50:28
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Özçelik Veda Etti

Görev süresinin dolması nedeniyle, Resmî Gazetede yayınlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Bitlis'in Hizan İlçesine atanan Bolu Yeniçağa Kaymakamı Nurhalil Özçelik, bir veda mesajı yayınladı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR25 Ağustos  2022 Perşembe - 16:53
KAYMAKAM ÖZÇELİK, YENİÇAĞA’YA VEDA ETTİ
Bolu İli Yeniçağa İlçesindeki görev süresinin dolmasıyla Bitlis Hizan Kaymakamlığına atanan Kaymakam Nurhalil Özçelik yayınladığı veda mesajında, görev süresi boyunca "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" anlayışı ile vatandaşların yanında durup problemlerini çözmeye gayret ettiğini belirterek Yeniçağa halkından helallik istedi.
“BİRE BİR İLGİLENMEYE GAYRET ETTİM”
Kaymakam Nurhalil Özçelik, Yeniçağa’da görev yaptığı süre boyunca elinden geldiğince vatandaşlara yardımcı olmaya ve problemlerini çözmeye çalıştığını belirterek; “Yaklaşık 3 yıldır sürdürdüğüm görevimi, görev süremin dolması ve Bitlis/Hizan Kaymakamlığına atanmam nedeniyle bugün itibariyle tamamlamış bulunmaktayım. Yeniçağa Kaymakamlığımız süresince ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışıyla adalet, ahlak, samimiyet ve sevgi gibi temel değerleri merkeze alarak, her zaman sizlerin en yakınında olmaya ve problemlerinizle bire bir ilgilenmeye gayret ettim. Görev sürem boyunca elimden geldiğince Yeniçağamızı bir adım ileriye taşımak amacıyla var gücümle çalıştım” ifadelerini kullandı.
“BÜTÜN YENİÇAĞALI HEMŞEHRİLERİMİZE MÜTEŞEKKİRİM”
Görev süresi boyunca kendisine destek olanlara teşekkür eden Kaymakam Nurhalil Özçelik, “Görevim süresince benden desteklerini esirgemeyen başta Sayın Valimiz olmak üzere saygıdeğer meslek büyüklerime ve meslektaşlarıma, ilimiz milletvekillerine, Yeniçağa Belediye Başkanımıza, İl Genel Meclisi üyelerimize, siyasi partilerimizin il ve ilçe temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyelerine, muhtarlarımıza, özel sektör temsilcilerine, yerel basınımızın değerli mensuplarına, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ve her kademedeki mesai arkadaşlarım ile şahsıma göstermiş oldukları sevgi ve muhabbetten ötürü bütün Yeniçağalı hemşehrilerimize müteşekkirim” cümlelerini kullandı.
“SİZLERDEN HELALLİK DİLİYORUM”
Kaymakam Özçelik, sözlerinin sonunda vatandaşlardan helallik isteyerek; “Yunus Emre’nin dediği gibi Yeniçağa’daki görevimiz süresince derdimiz gönüllere girmek olmuştur. Gök kubbede hoş bir seda bırakmış olmanın umuduyla, Yeniçağamızın kıymetli halkına sevgi ve saygılarımı sunuyor, sizlerden helallik diliyorum. Allah’a emanet olunuz” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı