9.05.2024 20:55:32
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Ordumuza Destek Sürüyor

Dörtdivan da daha önce ordumuza destek ve şehitlerimizin ruhu için Bünüş Köyü Gençlik Derneği ve Dörtdivan Kaymakamlığı'nın desteği ile İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Mevlid okutulurken, Süleler Köyü de mevlid programı icra ederek okunan Kuran-ı Kerimleri aziz şehitlerimizin ruhlarına hediye ettiler.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN26 Şubat  2018 Pazartesi - 02:40
Dörtdivan da Ordumuza Dualar Yapılmaya Devam Ediliyor
Şanlı Ordumuzun Afrin’e yönelik başlatmış olduğu Zeytin Dalı Harekâtında cepheden üst üste zafer haberleri gelirken, Dörtdivan’dan da ordumuza destek haberleri gelmeye devam ediyor.
İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI MEVLİD OKUTTU
Bolu Dörtdivan Kaymakamlığı’nın desteklediği ve Dörtdivan İlçe Jandarma Komutanlığı’nın organize ettiği Afrin Şehitleri için Mevlid-i Şerif Programı Dörtdivan Merkez Camii’nde gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz Perşembe günü Akşam namazının ardından başlayan mevlid-i şerif programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin okunduğu mevlid-i şerif programında vatandaşlar ile birlikte şehitlerimiz için dualar yapıldı. Mevlid-i Şerif programının ardından Çavuşlar Sosyal Tesislerinde vatandaşlara etli pilav ikram edildi.
ORDUMUZA BİR DESTEK DE SÜLELER KÖYÜ'NDEN
Bolu İli Dörtdivan İlçesi Süleler Köyünde de mevlid programı icra edilerek, okunan Kuran-ı Kerimler aziz şehitlerimizin ruhlarına hediye edildi.

Dörtdivan Süleler Köyü Camii’nde Pazar günü saat 11:00’de başlayan Mevlid-i Şerif Programına Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, İlçe Jandarma Komutanı Atilla Acarer, İlçe Müftüsü Bekir Engin, Dörtdivan’a bağlı Köy ve Mahalle Muhtarları, İmamlar ve halk katıldı.
Öğle namazına kadar süren mevlid programının ardından misafirlere etli pilav ikramı yapıldı.

Kaynak: dortdivandailynews.com





YAZARLAR

Tamamı