25.04.2024 02:15:00
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Öğrencilerden Anlamlı Kutlama..

Bolu Dörtdivan Yunus Emre Imam Hatip Ortaokulu, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını öğrencilerle beraber değerlendirdi. Öğrenciler bu anlamlı haftayı kutlayarak, geleceğin din görevlileri olma şuru içerisinde, haftanın anlam ve önemi üzerine sohbet ettiler.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM09 Ekim  2016 Pazar - 15:30
Öğrenciler, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını Kutladı
Her yıl Ekim'in ilk haftası ülkemizde Camiler ve Din Görevlileri Haftası olarak kutlanmaktadır.
Dörtdivan Yunus Emre Imam Hatip Ortaokulu da bu haftayı öğrencilerle beraber değerlendirdi. Öğrencilerde cami sevgisi ve kültürünü geliştirmek adına 7 Ekim Cuma günü öğrencilerle birlikte Doğancılar Köyü Camine gidilerek, haftanın önemine binaen kutlama yapıldı.

Dörtdivan Vaizi Abdurrahman Tutuş öğrencilerle haftanın anlam ve önemi ile ilgili sohbet ettiler. Daha sonra tüm okul, öğretmen ve öğrencilerle birlikte Cuma Namazını Cami İmam Hatibi Ensar Yılmaz'ın arkasında eda ettiler. Namazın ardınan öğrencilere Dörtdivan Müftülüğünün hediyesi olan kitaplar dağıtıldı ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Okul yetkilileri şunları söylediler;

"Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz yarın ileri de her biri bir görev alarak Vatanına hizmet edeceklerdir. Belki kimisi Vaiz, İmam, Din Görevlisi, kimisi ise çeşitli görevlerde bulunacaklardır. İçinde bulunduğumuz bu haftanın önemine binaen gençlerimizle birlikte haftanın önemini değerli vaizimiz Abdurrahman TUTUŞ hocamızdan dinledik. Ve haftanın anlam ve önemi ile ilgili sohbet edildi.
Dörtdivan Müftüsü Sayın Mustafa Topsakal'a, Vaiz hocamız Abdurrahman Tutuş'a, Cami İmam Hatibi Ensar Yılmaz hocamıza, okulumuzda bu haftayı kutlama görevlisi olan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Melike Şahin ve Arapça Öğretmenimiz Meryem Tuğba Özkan'a ve emeği geçen diğer tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Bu vesileyle de tüm Din Görevlilerimizin haftasını da tebrik ederiz." denildi.



 

YAZARLAR

Tamamı