29.03.2024 14:11:21
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Nazar Boncuklu Ağaçlar!

Bolu Belediyesinin yüz akı projeleri arasında yer alan ve vatandaşların akın ettiği Atatürk Orman Parkında 2 adet ağaç uzun zaman önce kurudu. Bu kuruyan ağaçlar nazar boncuğu ile süslenerek, boncuk ağaçlara dönüştürüldü.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL30 Nisan  2016 Cumartesi - 20:11
Nazar Boncuklu Ağaçlar,
Halktan Tam Not Aldı
Atatürk Orman Parkı’nda kuruyan iki ağaç Bolu Belediyesi park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri tarafından nazar boncukları ile süslendi. Ağaçlar, spor yapmak üzere parkı seçen vatandaştan tam not alırken, çok sayıda kişi ağaçların önünde selfie çekti.
Bolu Belediyesi’nin yüz akı projeleri arasında yer alan ve vatandaşların akın ettiği Atatürk Orman Parkı’nda 2 adet ağaç uzun zaman önce kurudu. Baharın gelmesiyle birlikte yemyeşil olan parkta görüntü kirliliğine neden olan ağaçlar, sökülmek yerine farklı bir şekilde değerlendirilerek Bolu Belediyesi’ne bağlı park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri tarafından nazar boncukları ile süslendi.

Vatandaşlar cep telefonlarına sarıldı

Çalışması sonrası parkta hoş bir görüntü yaratan ağaçlar, spor yapmak üzere parkı seçen vatandaşlardan da tam not aldı. Sabahın erken saatlerinde parka gelerek spor yapan genç yaşlı birçok kişi, cep telefonlarına sarılarak ağaçların önünde selfie çekti. Vatandaşlar ayrıca, örnek çalışmadan dolayı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile emeği geçen personele teşekkür etti.




 

YAZARLAR

Tamamı